2777
2789
عنوان

خاستگارم به دروغ بهم گفت معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
عشقم معلمه دیگه معلم موقتی😂😂ولی زرنگ باشه میتونه از این طریق استخدام شه

خب باید آزمون استخدامی شرکت کنه الان من خودمو به عقد این دربیارم پس فردا ازمون هم قبول نشه اون موقع از کجا پول در میاره واقعا ریسکه کلا دکش میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چرا باید نگران کسی باشم؟؟؟؟؟اگه هم نگران باشم نگران دخترها هستم بیشترالآن تمام پسرهای پولدار مها ...

کی گفت پولدار؟

فقط گفتم معلمی کفاف زندگی رو نمیده 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
من چرا باید نگران کسی باشم؟؟؟؟؟اگه هم نگران باشم نگران دخترها هستم بیشترالآن تمام پسرهای پولدار مها ...

اخه کسی که حقوقش ماهی ۱۰ تومنه واقعا نمیشه زندگی رو‌چرخوند پس کرایه خونه چی میشه خوردو خوراک چی میشه لباس چی میشه باید نون خالی خورد

خب باید آزمون استخدامی شرکت کنه الان من خودمو به عقد این دربیارم پس فردا ازمون هم قبول نشه اون موقع ...

اومدم تاپیک تون ولی پشیمون شدم

دک می کنم چیه؟؟

از اول فکر کردم با صادق نبودنش مشکل داری

الان فهمیدم  دنبال پولی 

فکر نکنم اون هم پاشنه ی در خونه تون را بشکنه 

خوب بگید نه 

چرا توهین؟؟؟؟

خب باید آزمون استخدامی شرکت کنه الان من خودمو به عقد این دربیارم پس فردا ازمون هم قبول نشه اون موقع ...

اره قبل از شاغل شدنش که نباید بله بدی ولی اگه دوسش داری منتظر بمون استخدام شه بعد چون براش سابقه هم محسوب میشه احتمالش زیاده که استخدام شه ولی ریسکه شایدم نشه

اخه کسی که حقوقش ماهی ۱۰ تومنه واقعا نمیشه زندگی رو‌چرخوند پس کرایه خونه چی میشه خوردو خوراک چی میشه ...

بحثم شما نیستی عزیزم

شما  قبول نکنید 

ولی من چند سال ساختمونی زندگی کردم که تمام مردها کارگر بودن

چهار  صبح می رفتن سر کار تا غروب 

بیست تا خانواده تو اون ساختمون بودن با حداقل حقوق 

عاشق زندگی بودن

هم خودشون  هم خانم هاشون 

برای من هم عجیب بود چجوری می رسونن 

چون به خاطر ساعت کاری زیاد شغل دوم هم نمی تونستن داشته باشن

ولی فکر کنم اعتماد  و عشق خیلی مهم باشه 

اومدم تاپیک تون ولی پشیمون شدمدک می کنم چیه؟؟از اول فکر کردم با صادق نبودنش مشکل داریالان فهمیدم دن ...

معلومه پول برام مهمه با ادم دروغگو همینجوری باید رفتارکرد