2777
2789
عنوان

گند زد به زندگیم تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست
رهاش کن بیخیال شو ...گلم کسی ک رفت نمیخاد دیگه برگرده اگه برگرده هم آدم سابق نیست

سعیمو میکنم فعلا که دستو پام داره میلرزه از حال بد انقدر شکه شدم نمیتونم گریه کنم

داغونم خیلی حالم بده اصلا فشارم رفته بالا دارم از درد و غم میمیرم

آخی عزیزم انشاالله زودتر حالت اوکی میشه سعی کن دائم الوضو باشی خشم و کینه و عصبانییت رو میخوابونه و ذکر استغفار زیاد بگی تا دلت سبک بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سال زندگیمو ریختم ب پای این آدم هرچی خواست نه نگفتم بهش امیدارم حالم بهتر بشه

اشتباه کردی نه نگفتی

ببین پسره 21 سالش بوده

عملا یعنی هیچیییی از رابطه نمیفهمه 

فقط دنبال کشف دختر و تجربه جدیده

تو با 19 سال سن حداقل رل 25 ساله میزدی

پسر 21 ساله هیچی نمیفهمه

من خودم رلم 27 بود . عاقل بود پخته بود هرچیزی ازم نمیخواست مرزا رو رعایت میکرد تهشم خودم کات کردم باهاش 

خلاصه 

بیخیالش

با آغوش باز و یه کوله تجربه برو سمت نکس ها😉

یک سال زندگیمو ریختم ب پای این آدم هرچی خواست نه نگفتم بهش امیدارم حالم بهتر بشه

هیچوقت صد زندگیتو برا کسی نذار گلم چسب زخم نباش برا کسی ...زیاد پیگیر نباش کم محلی کنی همه میخانت ..آویزون باشی فرار میکند. 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

اشتباه کردی نه نگفتیببین پسره 21 سالش بودهعملا یعنی هیچیییی از رابطه نمیفهمه فقط دنبال کشف دختر و تج ...

انقدر که عاشقش بودن دیگه داشت منو راضی میکرد حتی رابطه هم داشته باشیم اصلا الان دارم خداروشکر میکنم حداقل این به مورد و خر نشدم قبول کنم

من ۱۹ سالمه اون۲۱ نمیدونم یهو سرد شد دیدم از اینیستا آنفالو کرده منو منم بلاکش کردم غیر ممکنه برگرد ...

ببین تنها لطفی ک میتونی کنی اینکه الان اینو از ذهنت بیرون کن که منتظربمونی یادعاکنی برگرده  بپذیر ک برگشتنی درکار نیس تونباید ننتظر باشی فقط باید انرژی بزاری روخودت

ای کاش اینارو قبلا یکی میگفت بهم الان ک دیگه دیره

شما خیلی زمان داری دوباره با کسی باشی البته این بار ی آدم پخته تر بهتر و عاقل‌تر ...اینقدر به این روزات بخندی 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

ببین تنها لطفی ک میتونی کنی اینکه الان اینو از ذهنت بیرون کن که منتظربمونی یادعاکنی برگرده بپذیر ک ...

خیلی سخته واقعا حس میکنم دارم میمیرم و قلبم داره وایمیسته  یسال  باهاش موندم به حرفاش باور کردم الان ک نیست میدونم قراره تا لب مرگ برم هرروز و برگردم🥲

شما خیلی زمان داری دوباره با کسی باشی البته این بار ی آدم پخته تر بهتر و عاقل‌تر ...اینقدر به این رو ...

وای اصلا نمیخوام دیگه همین م نمیخواستم ۴ ماه انقدر پیگیر شد بلاخره تونست دوست شیم از اولش هم میترسیدم از این روزا

خیلی سخته واقعا حس میکنم دارم میمیرم و قلبم داره وایمیسته یسال باهاش موندم به حرفاش باور کردم الان ...

ببین درکت میکنم منم این احساس دارم و داشتم 

پس بدون تنهانیستی خیلیا این درد کشیدن

کسی بدون کسی نمرده  پس بدون آینده ای قطعا هست 

کلیدش صبره 

تواین مسیریروزایی ممکنه حالت خیلی بدتربشه نوسان داشته باشه ولی بدون آینده هس سعی کن پیاده روی کنی الان برو حتما آب بخور ی نفس عمیق بکش چن تا ایه قران بخون

ببین درکت میکنم منم این احساس دارم و داشتم پس بدون تنهانیستی خیلیا این درد کشیدنکسی بدون کسی نمرده ...

تازه فکر کنم از چند ماه دیگه حال بدترم شروع میشه الان فقط شکه شدم جای خالیش حس کنم خیلی بهم میریزم 

ممنوتم از حرفای شما مرسی که  صحبت کردین باهام