2777
2789
عنوان

گند زد به زندگیم تروخدا بیایین

410 بازدید | 37 پست

تازه کات کردم اصلا سردگمم از همه جا بلاکش کردم چت هامونو پاک کردم 

به نظرتون حالم خوب میشه 

تروخدا اگه کسی میتونه آرومم کنه باهام حرف بزنه آیدی تلگرامم بدم واقعا جای بدی از زندگی گیر کردم اولین تجربه  رل زدنم بود اینم اینجوری شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته چند سالشه زمان بده به خودت ...سر چی کات کردین ...خودتو سرگرم کن بهش زیاد فک نکنی کمتر اذیت ...

من ۱۹ سالمه اون۲۱ 

نمیدونم یهو  سرد شد دیدم از اینیستا آنفالو کرده منو منم بلاکش کردم 

غیر ممکنه برگرده ۲ هفته منتظر یه پیامش موندم حداقل بیاد توضیح بده

طبیعی این حس ها 

ممکنه ناراحت سردرگم عصبانی یا حتی خوشحال باشی از کات کردنتون ،،، پس همه رو بپذیر زمان بده درست میشه و حتی المقدور سرتو گرم کن که بیکار نباشی ب فکر بیفتی ناراحت بشبچی

طبیعی این حس ها ممکنه ناراحت سردرگم عصبانی یا حتی خوشحال باشی از کات کردنتون ،،، پس همه رو بپذیر زما ...

داغونم خیلی حالم بده اصلا  فشارم رفته بالا دارم از درد و غم میمیرم 

حالت خوبه؟حس میکنم نمیتونم دیگه عادی زندگی کنم

طبیعیه اینجوری فکر کنی فقط گذر زمان میتونه رفته رفته حالتو بهتر کنه منم تازه کات کردم ولی دارم روخودم کار میکنم درخواست دوستی دادم اگ اوکی بودی قبول کن باهم صحبت کنیم

بعد یک ماه برمیگردی تنظیمات کارخونهاصلا نگران نباشهمه چیزو به چپت بگیر و شل کن

یک سال زندگیمو ریختم ب پای این آدم هرچی خواست نه نگفتم بهش امیدارم  حالم بهتر بشه

من ۱۹ سالمه اون۲۱ نمیدونم یهو سرد شد دیدم از اینیستا آنفالو کرده منو منم بلاکش کردم غیر ممکنه برگرد ...

رهاش کن بیخیال شو ...گلم کسی ک رفت نمیخاد دیگه برگرده اگه برگرده هم آدم سابق نیست

خدایاااا تورو خدا کمکم کن