2777
2789
عنوان

مشکل پنیک کی داره

181 بازدید | 46 پست

همین الان از اون حالت خارج شدم و حس میکنم دنیا تموم شده

کس خاصی باعثش نشده من خودم صدابیزاری دارم ب خاطر اون شد

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدا بیزاری چیه... اینکه خابی حساسی به صدا.... اگه اونه منم اینجوری ام بیدارشم تپش قلب می گیرم تا دوسه ساعت دیگه خابم نمیبره... شبا قبل خاب شربت زعفرون گلاب بخور

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

منم میشم معمولا

یه راهکار بهت میدم ، منم دکترم گفته بهم خودم نمیدونستم ، ولی انجامش بده خیلی بهتر میشی.

همون لحظه که حس میکنی پنیک بهت دست میده یه دستمال کاغذی بردار بگیر جلوی دهنت و توی اون دستمال چند بار عمیق با دهن نفس بکش

وقتی پنیک میشی اکسیژن از مغزت خارج میشه و کم کم هوشیارتو از دست میدی

ولی اگر اینکارو بکنی

مولکولای اکسیژنِ از دست رفته دوباره بهت برمیگردن یا حداقل کمتر از دست میرن.

ولی درکل درمان قطعی نداره پنیک :) یعنی من که ندیدم..

صدا بیزاری چیه... اینکه خابی حساسی به صدا.... اگه اونه منم اینجوری ام بیدارشم تپش قلب می گیرم تا دوس ...

صدا بیزاری آره همین که شما گفتیه ولی تو بیداریم دارمش

از هر صدای ادامه داری بدم میاد

کلا سکوت دوست دارم

صدای ساعت روانیم می‌کنه، صدای خوردن کسی صدای تخمه شکستن، آدامس خودکار خوبین پا به زمین شکستن قولنج انگشت کلا هر چی که رو مخمه رو مخ منه😭😭😭😭😭😭

منم میشم معمولایه راهکار بهت میدم ، منم دکترم گفته بهم خودم نمیدونستم ، ولی انجامش بده خیلی بهتر میش ...

ممنونمممم😢🫂

صدا بیزاری آره همین که شما گفتیه ولی تو بیداریم دارمشاز هر صدای ادامه داری بدم میادکلا سکوت دوست دار ...

اینایی ک میگم نصیحت نیست من خودمو اینجوری آروم کردم بهترم الان... زندگی رو سخت نگیر صبور تر باش با خدا بیشتر حری بزن... وابسته ب دنیا نباش..... این دنیا ب هیچکس وفا نکرده.... کارایی ک علاقه داری دنبال کن... کتاب بخون.. زندگی نامه افراد مهم و بخون

انشاله ک ب ارامش میرسی♥️... اینا عوارض استرس هست 

فدای شما😢🫂🦋

خدا نکنه عزیزم... ما آدما بیشتر ضربه روحیایی ک میخوریم از وابستگیامون ب دنیاست... به پول به آدما به جلب توجه به موفقیتا شغل و خیلی چیزای دیگه... وقتی بهشون نمی رسیم دچار استرس می شیم... من خودم همینجوری بودم... ذو سع سالی بهترم.... دیگه تقریبا کمتر ناراحت میشم. حرص نمیخورم. زیاد. فقط سلامتی و شادی دل مهمه همین... ♥️

خدا نکنه عزیزم... ما آدما بیشتر ضربه روحیایی ک میخوریم از وابستگیامون ب دنیاست... به پول به آدما به ...

بخدا می‌دونم چی میگی عزیزم مشکل من وابستگی نیست، نمیتونم از اون صدا ها خلاص شم