2777
2789
عنوان

شما دوست داشتین اون دنیا باشه یا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 147 پست
خدا اونطوری ک بعضیا تو ذهن ما فرو کردن خشن نیست درسته آداب باید رعایت بشه اما دست خودت ک نیست حداقل ...

یعنی به نظرت قبول میشه؟ اخه راه دیگه ای نیست خیلیم دوست دارم بخونم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه کوچیک داریمبقیه ام رعایت نمیکنن مثلا یجا کثیف میشه پا میذارن بعد تاب میخورن تو خونهو کلا همه جا ...

اینجوری که نماز که هیچی بهداشت هم پایین میاد خود همین روتین نماز و وضو گرفتن آدم رو وادار می‌کنه که نظافت رو رعایت کنه

یعنی به نظرت قبول میشه؟ اخه راه دیگه ای نیست خیلیم دوست دارم بخونم..

من مجتهد نیستم خودمم میخوام نماز خوندنو شروع کنم 

تمام تلاشتو بکن ک پاک باشی اما بازم میگم خوندن بهتر از نخوندنه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
خوب میدونید چیه وقتی من کنکور داشتم هزارتا مشکل پیش اومد این یک نمونه اش و... طرف تو آرامش درس خوند ...

با دلخوشی به اینکه خدا دوست داره تو بنده اش هستی سالم هستی نفس میکشی میخوری راحت به داشته باش فکر کنه بخدا همین نماز صبح بلندشو بخون دو رکعت اصلا بخدا ده دقیقه ست ببین چه لذتی میبری

اینجوری که نماز که هیچی بهداشت هم پایین میاد خود همین روتین نماز و وضو گرفتن آدم رو وادار می‌کنه که ...

من خودم تاحد ممکن رعایت میکنم. مرتب هم غسل میکنم. تمام بدنم سعی میکنم تمیز باشه. تنها مشکلم همینه ک مثلا پای خیس بذارم رو قالی کف پام نجس میشه. چندساله هی دارم بجث میکنم با خانواده اما گوش نمیدن تهشم میگن وسواسی و کلی حرف بارم میشه فقط. خسته ام شدم از بس هی بشور بساب کردم کل خونه رو ک نمیتونم هرروز بشورم. مثلا من موکتو جمع کنم اب بزنم تا اون خشک بشه پهنش کنم دوباره یجا دیگه ار خونه کثیف میشع

من خودم تاحد ممکن رعایت میکنم. مرتب هم غسل میکنم. تمام بدنم سعی میکنم تمیز باشه. تنها مشکلم همینه ک ...

از طرفیم هرروز دارم عذاب می کشم که نماز نمی خونم. درسته که خانواده رعایت نمیکنن و تاحدی اوناهم مقصرن اما بازم اون دنیا پای من گیره که نخوندم. خودمم واقعا دوست دارم بخونم اما حس میکنم قبول نمیشه. حتی با اینکه تمام تلاشمو میکنم تمیز باشم ولی خوب شرایطم اینطوریه

بچه کوچیک داریمبقیه ام رعایت نمیکنن مثلا یجا کثیف میشه پا میذارن بعد تاب میخورن تو خونهو کلا همه جا ...

ببین عزیزم تا زمانی که یقین نداشته باشی جایی کثیفه فکر کن کثیف نیست به شک خودت اعتنا نکن. 

اتفاقا اصلی ترین دلیلی که میترسم برم جهنم همین نمازه اما پایین تر گفتم که چرا نمیتونم بخونم و هرروزم ...

ببین عزیز نزار شیطان این مدلی از خدا دورت کنه 

که همین ترفند شیطان هست .

اول این که باید به نجاست 

یقین داشته 

این که مثلأ این نقطه از خونه با چشمم دیدم که ادرار ریخت .

دوم ما باید با احکام پیش بریم نه با سلیقه خودمون 

که اگر با سلیقه خودمون پیش بریم 

مرحله به مرحله دست مون دادیم تو دست شیطان 

و اون استادمون شده ، خدای ناکرده 

به سلیقه و نظر ما که نیست 

به احکام خداست 

خدا میگه باید محل سجده پاک باشه 

همین و بس ...

مهرت پاک باشه و یک سجاده پاک و چادر پاک .

نزار وسوسه شیطان سال هاااااا پرتتت کنه به عقب 

که هدفش همینه .

والا ما دیدیم به اهل جهنم میگن چه شد 

به اینجا گرفتار شدید 

میگن ما در دنیا از نماز گزاران نبودیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خوب میدونید چیه وقتی من کنکور داشتم هزارتا مشکل پیش اومد این یک نمونه اش و... طرف تو آرامش درس خوند ...

عزیزم منم چهار بار کنکور دادم و هرچی بلا و مصیبت بود دقیقا تو دوران کنکور پیش میومد و خونوادمم.شاهد بودن که انگار خود کنکور خودش به اصطلاح یجور طلسمها از دید من اینجوره😂🤦اما وقتی قبول شدم حتی مشکلاتی که خیلی کهنه بودن و حل نمیشدن و حتی ربطی به کنکورم نداشتن اوناهم بعد از قبولیم خب شدن انگار همش با قبول شدنم طلسم لعنتی کنکور شکست

ببین عزیزم تا زمانی که یقین نداشته باشی جایی کثیفه فکر کن کثیف نیست به شک خودت اعتنا نکن.

خوب اخه من دیدم که یجا کثیف شد بقیم پا گذاشتن روش .. بارهای هی با پای خیس از روش رد شدن تو کل خونه قدم زدن.. اما خوب نجاست خالص نبود اونی که من دیدم. اب کثیف ریخته بود که لباس نجس بچه توش بود

با دلخوشی به اینکه خدا دوست داره تو بنده اش هستی سالم هستی نفس میکشی میخوری راحت به داشته باش فکر کن ...

سالم نیستم  پوستم دچار مشکل شده دو تا جراحی داشتم ، کبد چرب  ریزش مو ،قد کوتاه 😢

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...