2777
2789
عنوان

شما دوست داشتین اون دنیا باشه یا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 147 پست
باید باشه پدر به ما قول داده که به قلب های شکسته ما رسیدگی کنه...💔

عزیزدلم❤️

چقدر قشنگه ک هممون ب این روز دلخوش و امیدوار باشیم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
چقدر قشنگ گفتی

حتی برام مهم نیست اون آدم بده تقاص بده یا نده فقطدلم میخواد مادربزرگ و پدربزرگم جاشون خوب باشه یا کلا روحشون وجود داشته باشه حتی اگه تو اون دنیا مدلش اینجوری باشه که از نو متولد بشن و این دنیا براشون مثل خواب کوتاهی بوده و فراموش کردن مارو دلم میخواد اینجور باشه اما باشدشون و زندگی راحتی داشته یاشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون دنیا وجود نداره..من ب تناسخ معتقدم‌‌.یعنی باز زنده میشیم...در مکانی دیگه..درخانواده دیگه...چن وق ...

این همه آدم میگن ما روحمون از بدنمون جدا شده رفته یسری چیزا رو دیده اینهمه چشم برزخی .....اینارو ول میکنید میچسبید ب گفته ی بچه ی ۴ ساله

حتی برام مهم نیست اون آدم بده تقاص بده یا نده فقطدلم میخواد مادربزرگ و پدربزرگم جاشون خوب باشه یا کل ...

دقیقا 

خیلی از آدما مستحق این موضوع هستن عزیزم 

من ک در بودنش ذره ای شک ندارم 

خداوند به تمامی وعده هاش عمل خواهد کرد 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

از مرگ و اخرت و اون دنیا یا هر دنیای دیگه نمیترسم ...ترسناک ترین چیز برام این که خدا نباشه...البته با تمام وجود باور دارم که هست...

و نمیدونم چرا من حس میکنم انسان ها بار ها و بارها دو باره متولد میشن

فکرشو بکن شمر یا یزید تو یه بدن دیگه به تعالی برسن😐تناسخ چرته محضه

اره یا صدام یا هیتلر

باید باشه...من خیلیا رو‌سپردم به اون دنیا...مثلا کسی که تو اوج نداری طلاهای عروسیمو دزدید و‌هیچوقت نفهمیدم‌ کی‌بود😭

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
برا خودت پیش نیومده ک مثل یه کاری انجام میدی یا در یه جایی هستی یهو میگی من قبلن این کار رو کردم یا ...

ببین این واسه اینه که تو عالم ذر خودمون ایندمونو دیدیم این چیزیه که انتخاب کردیم

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

این همه آدم میگن ما روحمون از بدنمون جدا شده رفته یسری چیزا رو دیده اینهمه چشم برزخی .....اینارو ول ...

خب عزیزم نمیگیم ۱۰۰درصده حرفاش قبول...ولی اینها ک چش برزخین چه مدرکی دارن برا اثبات حرفاشون...