2777
2789
عنوان

ممکنه شما یک آنتی ناتالیست (ضد تولیدمثل باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 78 پست
والا من فیلسوفای کشورای دیگه رم دیدم این نظرودارن نمیدونم چرا وبرام جالبه

اصلا ریشه این عقیده از غرب اومده.اصولا کسایی تو کشورای درست و درمون از این نظریه حمایت می کنند که یک مشکل روحی و روانی دارند ، مثل هزار تا جنبش الکی و چرت و پرت دیگه 

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو نفر دیگه باهم خوابیدن ما به وجود اومدیم بعد تو نخود مغز اون انسانی که هیچ نقشی تو به دنیا اومدنش ...

فک کن ۷ صبح یه تایپک با موضوع اسم این کاربر زده شده ایشون بعد ۳ سال ناگهان اینجا پست گذاشته🤯

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
خب دیگه منم میگم نکنه بچه م یروزدلش بگیره کمرش خم شه پس چرابیارمش

خب نیار عزیزم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دقییقاااااشتباه ماها همینه که جاییکه طرزفکرها متفاته ازین حرفامیزنیم

افرین، این بحث اینجا و در این جو موضوعیت نداشت

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
خب اینم یه دلیلِ بچه نیاوردنه وباهاش موافقم میرسیم به همون اذیت شدنشا ببین اوناییکه میارن باعث ...

پیچیده شد😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

پس چیه ؟

شخصیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یکی رو میاریم تو این دنیا که امید داریم یک الله اکبر بگه. همین برای تلاش برای به دنیا آوردنش برای یه ...

انقدر حرفتون عجیب بود که یک ثانیه تصمیم گرفتم انتی ناتالیسم بشم

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

خودت خوشحالی ازینکه هستی؟ ازخدات بود باشی؟

من خوشحالم که یه فرصت برای زندگی کردن دارم... 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

نظرش اینه نبودن بهتر از بودن و وجود داشتن هست

چه خوب این جور افراد هر چی زیاد نشن بهتره. این که یه نفر به هر دلیلی تو زندگی شخصیش نخواد بچه بیاره به خود فرد و انتخابش بسته است اما وقتی کسی بخواد یه حق طبیعی رو تو یه خرده فرهنگ از بین ببره تبدیل میشه به یه فاجعه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خداروشکرکه زندگیتون شیرینه ....وزندگی میکنید نه زنده گی

بهتره قضاوت نکنیم... قضاوت کاره خداست، رو چه حسابی فکر میکنی زندگی من شیرینه

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.