تولدستیزی یا آنتینیتالیسم یا ضدیت با فرزندآوری یک دیدگاه فلسفی است که به تولید مثل بار منفی میدهد. تولد ستیزان معتقد هستند که تولید مثل و آوردن انسان جدیدی به این دنیای پر از فقر و رنج و بیماری و جنگ و کشتار کاری اشتباه است
والا من فیلسوفای کشورای دیگه رم دیدم این نظرودارن نمیدونم چرا وبرام جالبه
اصلا ریشه این عقیده از غرب اومده.اصولا کسایی تو کشورای درست و درمون از این نظریه حمایت می کنند که یک مشکل روحی و روانی دارند ، مثل هزار تا جنبش الکی و چرت و پرت دیگه
اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب دیگه منم میگم نکنه بچه م یروزدلش بگیره کمرش خم شه پس چرابیارمش
خب نیار عزیزم!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خب اینم یه دلیلِ بچه نیاوردنه وباهاش موافقم میرسیم به همون اذیت شدنشا ببین اوناییکه میارن باعث ...
پیچیده شد😂
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.
چه خوب این جور افراد هر چی زیاد نشن بهتره. این که یه نفر به هر دلیلی تو زندگی شخصیش نخواد بچه بیاره به خود فرد و انتخابش بسته است اما وقتی کسی بخواد یه حق طبیعی رو تو یه خرده فرهنگ از بین ببره تبدیل میشه به یه فاجعه.
خداروشکرکه زندگیتون شیرینه ....وزندگی میکنید نه زنده گی
بهتره قضاوت نکنیم... قضاوت کاره خداست، رو چه حسابی فکر میکنی زندگی من شیرینه
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.