2777
2789
عنوان

شما دوست داشتین اون دنیا باشه یا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 147 پست

قیرداغ موادمذاب 🤣

باشه چون بعضی آدما بفهم هیچی ب حساب کتاب نیست😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بخاطر نمازخودمم نمیدونم چرا کشش ندارم به نماز

یبار از ته دل بخون

خدا خودش بت قدرتشو میده

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون شک و صدرصد دوسدارم دنیای بعدازمرگ وجود داشته باشه و یقینا هست

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

آخه خود خدا گفته این دنیایی که ما توش هستیم فقط برای بازی و سرگرمیه و کاملا فانیه چرا نباید اینو قبو ...

متاسفانه همه آدما این دنیای فانی و سرگرمی رو ی جاهایی خیلی جدی میگیرن و بخاطر همین اگه اون دنیا نباشه ی جورایی همه چیز زیرسوال میره 

بقول دوستمون من احتمالا جهنمی هستم اما بازم دوست ندارم بعد از مرگ تموم بشیم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

اون دنیا وجود نداره..من ب تناسخ معتقدم‌‌.یعنی باز زنده میشیم...در مکانی دیگه..درخانواده دیگه...چن وقت پیش یه پسر امریکایی۴ساله...به مامانش میگه ک مامان من قبلن خلبان بودم...توجنگ هواپیمامو زدن...اسمم هم فلانی بوده..‌اسم پدر..مادر.‌مادرش جدی نمیگیره...میبرتش پیش روانشناس..روانشناس پیگیر میشه و متوجه میشه ک ول حرفهای پیپسره درسته...ت

بخاطر نمازخودمم نمیدونم چرا کشش ندارم به نماز

مثل من در کل سعی میکنم انسان باشم اما این مورد واقعه در من شکل نمیگیره

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اون دنیا وجود نداره..من ب تناسخ معتقدم‌‌.یعنی باز زنده میشیم...در مکانی دیگه..درخانواده دیگه...چن وق ...

خب پس تقاص جنایت هایی ک میشه و طرف بعدش میمیره و مجازات نمیشه چی میشه؟

منم میخوام باشه چون انسان کلی دوست یا یه جاندار عزیز و یا خانواده داره که وقتی میمیرن براش خیلی سخته که یعنی نابودن شدن ؟ یا یه جایی رفتن ؟ من برام مهمه که باشه چون مادربزرگ و پدربزرگ رو ازدست دادن و اونا خیلی مظلوم بودن تو این روزگار خیلی بعضی آدمای بد اذیتشون کردن و با حسرت فوت شدن

منم میخوام باشه چون انسان کلی دوست یا یه جاندار عزیز و یا خانواده داره که وقتی میمیرن براش خیلی سخته ...

چقدر قشنگ گفتی

باید باشه 

پدر به ما قول داده که به قلب های شکسته ما رسیدگی کنه...💔

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

باشههههه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اون دنیا وجود نداره..من ب تناسخ معتقدم‌‌.یعنی باز زنده میشیم...در مکانی دیگه..درخانواده دیگه...چن وق ...

😂😂😂چرا هر چی مثال شنیدم امریکایی بودن🤌🏻

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥