من اونقد تو خودم نگهداشتم افسردگیمو ک کلا شده بودم ی زن غرغرو و بدتیپ و بی اعصاب ک مدام در حال گلایه و شکایت بود تهشم شوهرم بهم خیانت کرد و حس من دیگه هیچوقت ب زندگی خوب نشد پس بهتره زودتر ب خودت بیای و
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم همین طوری بودم شبا بچم نمیخوابید تا صبح بیدار بود الآنم همینه. شوهرم هم میخوابید که صبح بیدار بشه بره سر کار. صبحا حال نداشتم اما مجبور بودم هر دو ساعت شیر درست کنم بدم از طرفی ناهار درست کردن خونه مرتب کردن کل کارا به عهده من بوده و هست خیلی سخته دست تنها بچه بزرگ کردن . تنها دلخوشیم اینه میگذره و بچه بشه سه چهار ساله راحت میشم 🤦.
منم همین طوری بودم شبا بچم نمیخوابید تا صبح بیدار بود الآنم همینه. شوهرم هم میخوابید که صبح بیدار ب ...
تنها شانسی که آوردم بچه هام پا به پای من تا صبح میخوابیدن و صبح هم از من دیرتر بیدار میشدن.اگر من وضعیت شما رو داشتم واقعا نمیتونستم ادامه بدم.افرین بهت
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم