2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم حالم خوب نیس

378 بازدید | 36 پست

شوهرم اونجوری ک قبلا باهام بود نیس حس میکنم قیافم بد شده لباس شیک بلد نیستم بپوشم آرایش بلد نیستم بکنم توروخدا ی چیزی بگین شوهرم قول داده توی بچه داری کمکم کنه نمیکنه تازه انقد گریه کردم نی نیم گریه کرد منم گریه کردم شوهرمو نمی‌خوام می‌خوام ازش جداشم توروخدا ی چیزی بگین حالم خوب نیس بچم گریه می‌کنه اون بی‌تفاوت من پریودم هستم پاهام حس ندارن بزور اینور اونور میرم حتی دوسندارم باهاش بحثم کنم حالم خوب نیس من قبلی رو تخت زایمان موند این انگار کسی دیگس 😭😭

یمدته تحمل کن دختر میگذره

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طول میکشه تا بتونی اوضاع رو کنترل کنی درست میشه صبر کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خب حق داری عزیزم به خودت زمان بده، تو یه زن قوی و شجاعی که مادر شدی، همه افکارت و بنویس و سعی کن کم کم شروع کنی، مثلا صبح سریع موهات و مرتب کن یه تینت بزن یه لباس راحت و قشنگ بپوش همش ده دقیقه وقت میگیره، حداقل روزی دوبار لباست و عوض کن، پادکست های مناسب گوش کن، تو خونه اهنگ بزار، اگه شرایطش داری یه خرید هم بکن، یه دست لباس بگیر حالت بهتر میشه، شکر و حذف کن غذاهای سالم بخور و آب زیاد بخور

عزیزم بعد زایمان آدم اینجوری میشه یه حالت افسرده طوری هست خیلی هم بده.به خودت زمان بده یکی دوماه بعد همه چی حل میشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

عزیزم نمیخوام بترسونمت اما این حس تا دوسال همراهته بعد اونم تموم نمیشه یا بهش عادت میکنی و سختت نیس دیگه یا شاااید کمتر بشه بهتره با خودت کنار بیای مشکل از قیافت یا شوهرت نیس یا بچه این افسردگی طبیعیه و همه تجربه میکنن سعی کن در هفته حداقل ی برنامه ریزی کوجیک برا لباس یا ارایش یا خواب یا تفریح داشته باشی زیادی سخت نگیر

منم همینجوری بودم دقیقااااا همینجوری

اگه میتونی برو مشاوره خیلی خوبه ولی من وقتشو نداشتم و گذشت اون روزا حدودا چند ماه طول میکشه تا خوب بشی 

من حتی لباسای قبلیم هم میپوشیدم انگار خیلی زشت بودن توی تنم دقیقا ارایش میکردم هم حس خوبی نداشتم الان که بهش فکر میکنم باورم نمیشه اینقدر از همه چی و همه کس حتی شوهرم بدم میومد