2777
2789
عنوان

خودکشی کردن برای عذاب وجدان دادن ب مادر و رهایی از مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 35 پست
دیگه زندگیم خیییلی درد ناک بود بزار نگم...

بمیرم برات کی امشب ب اندازه ی من تورو میفهمه خداروشکر ب خیر گذشت دیگ هیچوقت سمت این کارا نرو

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمیرم برات کی امشب ب اندازه ی من تورو میفهمه خداروشکر ب خیر گذشت دیگ هیچوقت سمت این کارا نرو

خدا نکنه ...

مرسی امید وارم دردمو کسی نچشه همین الان خیلی قلبم درد داره چشام تار میبینه از موقعی که خودکشی کردم دو بار پنیک کردم ...

به امید روز خوشبختی..

مرسی از لطفت عزیزم ک بهم انگیزه میدی درصدام رو راحت میتونم ب میانگین ۶۰ الی ۷۰ برسونم ولی مشکلم اینه ...

قربونت عزیزم 

نگاه کن تو هنوز ۵ ماه زمان داری

که هم درصدت هات رو خیلی میتونی بالا ببری هم معدل بگیری

بخدا میتونی، با مادرتم تا حد امکان درگیر نشو

چیزایی که میخای بمونه رو قایم کن بعدا بخور

سعی کن تا حد امکان از آسیب دیدن دور بشی

فقط به آیندت فکر کن

درسته توی کنکور نا عدالتی وجود داره ولی من مطمئنم امسال قبول میشی حس خوبی دارم

کاربریت رو میشناسم برای همین اومدم توی تاپیک 

چکتم میکنم، اصلا تسلیم نشو

به ۱۰ سال آینده فکر کن که روی رفاه و آرامش مالی و روانی زندگی میکنی

خدا نکنه ...مرسی امید وارم دردمو کسی نچشه همین الان خیلی قلبم درد داره چشام تار میبینه از موقعی که خ ...

امیدوارم حالت زود زود خوب شه💕🥲

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

قربونت عزیزم نگاه کن تو هنوز ۵ ماه زمان داریکه هم درصدت هات رو خیلی میتونی بالا ببری هم معدل بگیریبخ ...

مرسی ازت عزیزم واقعا واقعا خیلی بهم انگیزه دادی😍

میشه بپرسم از کجا میشناسی یعنی قبلا باهم دوست بودیم؟🫠اخه من دوست نی نی سایتی زیاد دارم