2777
2789
عنوان

خودکشی کردن برای عذاب وجدان دادن ب مادر و رهایی از مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 35 پست
صبر کن ، دنیا درسته بی وفاست اما همیشه به خودت فرصت بده ، در هرشرایطی ایده پردازی کن برای خودت ، شای ...

هعی خدایا تا الان ک فرجی نشد

سختمه صبح کردن این شب 

دوست دارم بگذره این روزا فقط

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

دیگه اونو با درد نداری که داره بیشتر شکنجه نکن سعی ی باری از دوشش برداری کیه ک نخواد بچش خوب باشهدید ...

منم ترسم از همینه شانس ندارم کلیه هام از کار میوفته باید ی چص مثقال پول و خونه ای ک داریم رو بدن جای کلیه واسه من هر روزم بیشتر از قبل بزنن تو سرم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دو روز پیش خودکشی کردم با تیغ الان خیلی درد داره دست چپم رو نمیتونم تکون بدم گوشی روی میزه دارم با دست راستم مینویسم ...

من دیگه از این غلطا نمیکنم تو هم نکن اگه خواستی خود کشی کنی تاپیک بزن من با وجود دلسوزی هایی که در تاپیکم شد به ارژانش زنگ زدم .....

تو هیچ وقت اشتباه منو تکرار نکن الان نه دیگه میتونم دکمه لباس ببندم نه میتونم.....

خییییلی درد داره .....

نکن ...

نکن...

من خرم از کارم خیلییییی پشیمونم ...

هعی خدایا تا الان ک فرجی نشدسختمه صبح کردن این شب دوست دارم بگذره این روزا فقط

نگو این حرفو هنوز اول جوانی هستی ، فرصت فراوان داری ، 

شب ها صلوات بفرست برای سلامتی امام زمان و با ایشون درد و دل کن و خواسته هات رو بگو 

اللهم عجل لولیک الفرج
فرهنگیان دوست ندارممن خیلی درس خوندم پارسال پزشکی تعهدی هم اوردمامسال دوست داشتم برم دندونتا قبل از ...

معدل دوازدهمت چنده عزیزم؟

تسلیم نشو

بزرگ ترین اشتباهی که به عنوان کنکوری میتونی بکنی اینه

هنوز هیچ چیز کاملا مشخص نیست

ممکنه ۲ ماه بعد بگم فرصت مجدد میدن 

حتی اگر هم ندن، یازدهم رو باید بگیری و الان خیلی ها هستن که تسلیم میشن و جو رقابتی کمتر میشه

به امید خدا قبول میشی ولی توروخدا تسلیم نشو

باید شاغل بشی

من دو روز پیش خودکشی کردم با تیغ الان خیلی درد داره دست چپم رو نمیتونم تکون بدم گوشی روی میزه دارم ب ...

بمیرم برای دلت عزیزم تو چی کشیدی

اخه خیلی درد داره با تیغ

من ی زری همینجا میزنم جرعتشو ندارم

تو چرا اینکارو با خودت کردی اخه ارزششو داشت؟

منم ترسم از همینه شانس ندارم کلیه هام از کار میوفته باید ی چص مثقال پول و خونه ای ک داریم رو بدن جای ...

کسانی که خودکشی میکنن اهدا عضو و پیوند براشون انجام نمیشه تو بیمارستانم ثبت بشه استخدامی هیچ جا ب دلیل مشکل اعصاب و روان نمتونن شرکت کنن و گواهینامه هم ب مشکل میخورن

معدل دوازدهمت چنده عزیزم؟تسلیم نشوبزرگ ترین اشتباهی که به عنوان کنکوری میتونی بکنی اینههنوز هیچ چیز ...

مرسی عزیزم

معدلم رو نگرفتم نمراتم ب شکل زیر بودن

شیمی ۱۹.۵

عربی ۱۹.۵

دینی ۱۹

زیست ۱۹

فیزیک ۱۹

ریاضی ۱۹

ادبیات ۱۷

زبان ۱۵ (زبانش سخت بود منم زبانم گوه بود)

درصدام زیست و فیزیک ۶۰ بود . شیمی ۴۵ ریاضی ۲۵

حیفم میاد واسه تلاشی ک کردم

اگ فرصت ندن تموم زحماتم دود حواست

کسانی که خودکشی میکنن اهدا عضو و پیوند براشون انجام نمیشه تو بیمارستانم ثبت بشه استخدامی هیچ جا ب دل ...

خاک عالم بر سرم باز خوبه گفتی اینارو

ی گواهینامه هم نمیدن ب ادم ...

نگو این حرفو هنوز اول جوانی هستی ، فرصت فراوان داری ، شب ها صلوات بفرست برای سلامتی امام زمان و با ا ...

مرسی از لطفت چشم حتما گلم❤️

بمیرم برای دلت عزیزم تو چی کشیدیاخه خیلی درد داره با تیغمن ی زری همینجا میزنم جرعتشو ندارمتو چرا این ...

ولییی درد زندگی و ارزش زندگی و تنفس رو فهمیدم تو نکن وقتی کردم زمین پر از خون بود قلبم داشت از کار میوفتاد ولی زنگ زدم اورژانس تا اورژانس رسید دیگه بیهوش شدم الان رگش دردش زده به قلبم دکتر گفت سطحیه اما باز درد داره نفس تنگی گرفتم ..

مرسی عزیزممعدلم رو نگرفتم نمراتم ب شکل زیر بودنشیمی ۱۹.۵عربی ۱۹.۵دینی ۱۹زیست ۱۹فیزیک ۱۹ریاضی ۱۹ادبیا ...

عریزم بزار به چیزی بهت بگم

تو الان راحت از بالای ۷۰ درصد رقیب هات جلو هستی چون معدلت خیلی خوبه

مطمئن باش امسال قبول میشی

فقط‌ یازدهم هم اینطوری بگیر

درصدت هات رو ببری بالا تمومه مطمئن باش قبول میشی

فقط الان تحت هیج شرایطی تسلیم نشو چون چند قدم با موفقیت فاصله داری

الان سخته توی موقعیت سختی قرار داری ولی مطمئن باش آزاد میشی

ولییی درد زندگی و ارزش زندگی و تنفس رو فهمیدم تو نکن وقتی کردم زمین پر از خون بود قلبم داشت از کار م ...

وای خدایا چ وحشتناک من از خون میترسم

اخه چرا اینکارو کردی گل دختر

عریزم بزار به چیزی بهت بگمتو الان راحت از بالای ۷۰ درصد رقیب هات جلو هستی چون معدلت خیلی خوبهمطمئن ب ...

مرسی از لطفت عزیزم ک بهم انگیزه میدی 

درصدام رو راحت میتونم ب میانگین ۶۰ الی ۷۰ برسونم 

ولی مشکلم اینه ک تراز معدلم شد ۸۰۰۰

ک این واقعا پایینه

حداقل ب دندون پزشکی نمیرسونه ادمو