2777
2789

همش فکرش میاد تو سرم میگم برو ی ۴۰ تا قرص سر هم بخور

مامانم تا سر حد مرگ کتکم زد

بدبخت و بی پول هم هستیم . حتی ی دست لباس زمستونی ندارم . ی چنتا استین بلند خونگی دارم اونام مال بچگی های داییم هستن . خواستم لباس بخرم گفتن پول نداریم

کنکوری هم هستم فرصت ترمیم معدل بهم نمیدن عملا ایندم دود حواست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مادرت

اینطوری نگو

برو ی نگاه ب تاپیک قبلم بنداز دلت واسه من میسوزه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

🫂🫂🫂🤍🫂🫂🫂🫂🥺عزیزم میفهمم خیلی سخته قوی بمون ایندتو بساز خودتو نجات بده از اون خونه

ممنونم عزیزم دوست دارم قوی باشم ولی روحم خیلی خسته است

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
معدت داغون میشه نکن

ای کاش داغون شم بمیرم از این زندگی سگی

ی امیدم ب کنکور بود اونم ب لطف مسئولین دیگ حقشو ندارم

دیگه اونو با درد نداری که داره بیشتر شکنجه نکن سعی ی باری از دوشش برداری کیه ک نخواد بچش خوب باشه

دیدم دختری ک قرص خورده بود و خانواده با ی وضع خراب از نظر مالی و دخترم تا آخر عمرش دیالیزی شد 

سخته واقعا نمیدونم چی بگمفقط میتونم بگم خدا کمکت کنه و رها بشی از دست این همه مشکلاتهمه در ها بسته ن ...

فرهنگیان دوست ندارم

من خیلی درس خوندم پارسال پزشکی تعهدی هم اوردم

امسال دوست داشتم برم دندون

تا قبل از اخبار ترمیم معدل روزی ۱۰ ساعت درس میخوندم 

ولی افسوس ک تموم حقمو ازم گرفتن