2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 135 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای پناه بر خدا🙄😰😨 با این روانی چرا دهن به دهن میشی اینو تیمارستان هم قبول نمی‌کنند فقط باید برد ...

ههههه همشون همینن شوهرم بهترینشونه با درصد کمتر 😂

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
للاتی و سده ای بودن و فحاشی و قلدری و بی ادبی براشون هنرهههه

اسی پشمام ریخته آخرین عکس چه فحش بدی دادا چجور آنقدر دشمنید وای سرم 

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

اسی تقصیر خودت هس اون همش ب خانوادش فوش داده . ناراحت نشی اما احساس میکنم خیلی شلیطه ای

وا یه عالمه به من فحش داده تازهربعد کلی پیام داده بیا اونجامو بخور دیگه من جواب ندادم شماها که همش همه چیو میندازید گردن خود ادم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اسی پشمام ریخته آخرین عکس چه فحش بدی دادا چجور آنقدر دشمنید وای سرم

خب این اقا نشون داد که چقدر میشد ضمانت کرد براش و چک سنگین داد. 

اوه چه ترسناکه خوبش کردی با اینا باید سلیطه باشی

سلیطگی هم نکردم از حق خودم و زندگیم دفاع کردم اینا شوهرم بیفته زندان بعد خودم باید برم درش بیارم 

این کامل ب خودش ریده اول اینو خدا زده ولی طبق حسم میگم این بعد شکایت برات دردسر بدی درست میکنه میخای ...

دقیقا به خودش کلی فوحش داده 🤭

مادرشوهر منم یه بار داشتیم حرف می‌زدیم میخواست منو بترسونه مثلا بهم گفت من خودم خار ک....ه ی تموم عالمم 😑 انقد احمقه‌ 

شما چرا به آدم با این سطح ادب ،پیام دادی 

جلو شوهرتو بگیر 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)