2777
2789
عنوان

بنظرتون حال شوهرمو چطور بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
برای ادب کردنش عجله نکن الان صبورباش وبی تفاوت بزاربه موقعش بدون درگیری خیلی ریلکس عین خودش رفتارکن ...

شاید بعضیا بهم بگن چقدر ضعیفی برای ی طلا گریه می‌کنی 

اما گریه من از اینه ک با احساسم بازی می‌کنه می‌زنه زیر حرفش یا بدقولی می‌کنه گریم میگیره دست خودم نیست از حالم بدم اشکم میاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید بعضیا بهم بگن چقدر ضعیفی برای ی طلا گریه می‌کنی اما گریه من از اینه ک با احساسم بازی می‌کنه می‌ ...

حق داری ،من تمام این چیزها رو تجربه کردم ،تو شرایط ومسائل دیگه،دقیقا احساس بازیچه شدن به آدم دست میده ،ببین من خودم چون کمال گراهستم سعی میکنم وظایفمو انجام بدم بدقولی نکنم ،اهل اذیت نباشم ،بسیار این رفتارها اذیتم میکنه،ولی چون تو مدیرت خودمو شرایط ضعیف عمل میکردم خیلی ضربه خوردم اونم بد عادت شده

حق داری ،من تمام این چیزها رو تجربه کردم ،تو شرایط ومسائل دیگه،دقیقا احساس بازیچه شدن به آدم دست مید ...

کاربه جایی میرسید که انقدرمن اذیت میشدم که مجبورش میکردم نوشته بده  اینم زمانی که پسرم بزرگ شد ولون شاهد بود یگه نمیتونست زیر قولش بزنه،فکر میکنی چرا عزیزم انقدردارم تاکید میکنم خودتو اذیت نکن،چون من متاسفانه تو دوران بارداری دوتازایمان ازبین رفتم دیگه هم خوب نشدم،مواظب خودت باش هیچ‌چیزی ارزش سلامتیتو نداره

حق داری ،من تمام این چیزها رو تجربه کردم ،تو شرایط ومسائل دیگه،دقیقا احساس بازیچه شدن به آدم دست مید ...

من حاملم حالم جدیدا خیلی بده 

نفسم خیلی میگیره کلا حس میکنم شکمم رو هوا معلقه تحملم کم میشه زود گریم میگیره حوصله ندارم اذیت بشم تا این حد 

شوهرم وقتی پول داره این طور رفتار می‌کنه حالمو بد می‌کنه ی طوری کلا رفتار می‌کنه انگار من براش تو این زندگی وجود ندارم منو نمی‌بینه اصلا 

کاربه جایی میرسید که انقدرمن اذیت میشدم که مجبورش میکردم نوشته بده اینم زمانی که پسرم بزرگ شد ولون ...

بعد کلی ک اشک منو درآورده هم برام نخرید هیچی 

تازه تهدید هم می‌کنه ک نمیخرم کلا یا دیگه نمیخرم یا بشین ببین چکار میکنم باهات اونم همه تو این دوران حاملگیم 

نمیدونم اما واقعا اعصاب ندارم خیلی داغونم دلم بدجور شکست از ادمی ک پول داره و با پولش منو عذاب میده به رخم می‌کشه پولم پولم حالم بد میشه 

دق کننده شده این زندگی برام 

انقدر این زندگی برام تلخ شده ک وسواس فکری اومد سراغم دوسال درگیرم باعث بانیش همین شوهرمه بخدا به مرگش راضیم بمیره کلا حداقل می‌دونم بمیره ک دیگه اذیتم نکنه 

کاربه جایی میرسید که انقدرمن اذیت میشدم که مجبورش میکردم نوشته بده اینم زمانی که پسرم بزرگ شد ولون ...

حس میکنم شوهرم وقتی پول تو دستش باشه دیگه بعدش کلا نیست چندباری وام گرفته بود یا کم میموند ازش اگر نگه می‌داشت یا می‌گفت جنس خریدم یا چک یا قسط دادم برام نامعلوم بود کلا منم دوست داشتم قبل اینکه بعدها بگه چیزی ازش نیست حداقل دلم نسوزه ی طلایی این وسط برام بمونه 

اما داره تمام تلاششو می‌کنه ک نخره یا بازیم بده کلا بدم میاد پول دستش باشه چون دیدم پیچونده 

واقعا سختمه نمیتونم ببینم پول داره تو کتم نمیره چون خواسته اهداف خودش فقط مهمه