2777
2789
عنوان

بنظرتون حال شوهرمو چطور بگیرم

164 بازدید | 23 پست

شوهرم من ی اخلاقی داره خیلی می‌زنه زیر حرفاش واقعا دوست داره منو بدتر عصبی بکنه بد اخلاق بشم لج کنه بعد ک اخلاقتو دید دوباره حرفشو عوض کنه موقعی هم ک اخلاقش خوبه ک خوبه 

این چندوقت ک حامله بودم خیلی اذیتم کرد هروقت هم بهش گفتم موقعیت منو درک نمیکنی می‌گفت هستی ک هستی از حاملیگت سواستفاده نکن خیلی دلم می‌شکنه با حرفاش چقدر. قول ها داده یا گاهی وقتا گفتم اینو بعدا پول ک دستت اومد برام میخری گفته باشه اما زده زیرش یا بجاش زهرم کرده یا منو خیلی زجر داده تا خریده جدیدا هم میزنه زیرش ک التماسش کنم انقدر تا بخره اما غرورم داره از بین می‌ره تا جایی میتونم بعد تازه بهش التماس هم میکنم میگه چون اخلاقت اینطور بود نه نمیشه فایده نداره دیگه داره اذیت می‌کنه دوست دارم حالشو بگیرم اما موندم چطور جدیدا وام گرفته بعد گفتم بهش بگم برام طلا بخره چون گفتم پول تو دستشه بی پول ک نیست اما بهم گفت من نمیتونم به پول دست بزنم بعدا برات میخرم 

واقعا اعصابم داره سگی میشه موندم چطور رفتار کنم 

هرکار هم میکنم میگه بشین تا بخرم این کارو کردی این رفتار نشون دادم ک دیگه اصلا نمیخرم یا دوست داره به پاش بیفتم برام بخره بعد دوباره بزنه زیرش 

انقدر کنه ای و گیر میدی والتماس میکنی که عادتش دادی ب التماس کردنت

کلا دیگه برام اهمیتی نداره سگ محلش میکنم انقدر هرچقدر دلش میخواد بیاد بگه نمیخرم تا خسته باشه حالم از آدم گدا صفت بدقول بهم میخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا دیگه برام اهمیتی نداره سگ محلش میکنم انقدر هرچقدر دلش میخواد بیاد بگه نمیخرم تا خسته باشه حالم ا ...

گیر نده غرورت مهمه یا ی تیکه طلا که آخرشم برای همین آدم خسیس مجبوری بفروشیش

یه مدت کلا بی خیال این حرفها شو زندگیتو بکن به خودت برس به فکر بچه توراهیت باش فردا کولیکی باشه سختیش مال خودته ،مردجماعت همینه سیاست وزنانگی نداشته باشی روح وجسم وروانمون خردوخمیرمیشه،اینطورکه من برداشت کردم عجول کم حوصله وسمجی به خاطر همین بینتون درگیری لفظی پیش میاد اونم ازت کینه مخفی داره ،برای خودت وشخصیتت ارزش قائل شو

گیر نده غرورت مهمه یا ی تیکه طلا که آخرشم برای همین آدم خسیس مجبوری بفروشیش

عمرا بفروشم دیگه از این به بعد میشم عین خودش منتظرم بیاد بگه پول لازمم طلاتو میدی یا بخواد ی روزی بگه ماشین بفروشم منم بزنم زیرش منتظرم فقط 

یه مدت کلا بی خیال این حرفها شو زندگیتو بکن به خودت برس به فکر بچه توراهیت باش فردا کولیکی باشه سختی ...

حالم خیلی بده خیلی حالمو گرفت 

طلاهایی ک داره عمرا بفروشم دیگه از این به بعد میشم عین خودش منتظرم بیاد بگه پول لازمم طلاتو میدی یا بخواد ی روزی بگه ماشین بفروشم منم بزنم زیرش منتظرم فقط  

حالم خیلی بده خیلی حالمو گرفت طلاهایی ک داره عمرا بفروشم دیگه از این به بعد میشم عین خودش منتظرم بی ...

اگر دنبال تسویه حسابی که خوب اون بحثش حداست و اینو بهت بگم اصلا تو این بازی برنده نمیشی جانم چرا چون مرد جماعت خلق وخوش فرق داره باوها تابحث ودعوا اذیت نمیشه مازنهاهستیم که داغون میشیم ،اما اگر میخوای این اخلاقشو بذاره کنارباید دنبال راه حل باشی که انگار شمابیشتر الان دنبال تسویه حسابی

اگر دنبال تسویه حسابی که خوب اون بحثش حداست و اینو بهت بگم اصلا تو این بازی برنده نمیشی جانم چرا چون ...

آهان برم به دست پاهاش بیفتم یا روی خوش نشون بدم ک بازم بگه نمیخره دنبال تسویه حساب نیستم اما دیگه محلش هم نمیدم حوصله ندارم یکی اینطور اذیتم کنه بزنه زیر قولش منم با روی خوش حالم باهاش خوب باشه بدتر از چشمم افتاده نخره مهم نیست زندگی همیشه همینطور نمی‌مونه 

آهان برم به دست پاهاش بیفتم یا روی خوش نشون بدم ک بازم بگه نمیخره دنبال تسویه حساب نیستم اما دیگه مح ...

نه جانم توی تایپ اصلا نمیشه درست مقصد ومنظور رو رسوند،من منظورم اینه دنبال یه نتیجه بلند مدت وعالی باش برای خودت،اگر تو این مدت بابی محلی بیشتر ذهن خودت بهم می ریزه وبهت فشارمیادپس بازم داری به خودت آسیب میزنی بهترین کاراینه جوری رفتارکنی که اصلا برات مهم نیست خنثی باش وخودت وباکار هایی که حالتو خوب میکنه سرگرم کن،اجازه نده ازت نقطه ضعف داشته باشه،نه به دست وپاهاش بیفت نه التماس کن نه لج کن فقط به فکر حال خودت باش،میدونی من تجربه 30سال زندگی مشترک دارم،زندگی رو به خودت زهرنکن اون عین خیالشم نیست اماتو داری به خودت آسیب میزنی ،کسی داره اینو بهت میگه که زندگی سخت بامرد سخت داغونش کرده ،حالا عزیزم این نظر منه اگر برات خوبه استفاده کن نه ردش کن بره ،من آرزوم هست کاش یکی به من یاد میداد هیچی ارزش سلامت روح و وان وجسممونداره هیچ کس وهیچ چیز

نه جانم توی تایپ اصلا نمیشه درست مقصد ومنظور رو رسوند،من منظورم اینه دنبال یه نتیجه بلند مدت وعالی ب ...

می‌دونم داری چی میگی 

من عمومو چندوقت پیش از دست دادیم 

گاهی وقتا به عکسش نگاه میکنم میگم آخرش ک میمیرم 

اما ناراحتم از اینکه شوهرم در برابر انقدر زرنگ بازی در میاره 

حالم بد میشه تهدید میکنه منو 

زندگی برام سرد کرده 

این ک میگم می‌خوام دیگه بهش محل ندم برای اینه ک واقعا حوصله اینو ندارم بهم بی محلی کنه ک به پاش بیفتم 

حالم بد میشه بهش التماس کنم برای خرید هرچیزی 

کلا وقتی این کاراشو میبینم دوست ندارم زندگی مو. 

برای ادب کردنش عجله نکن الان صبورباش وبی تفاوت بزاربه موقعش بدون درگیری خیلی ریلکس عین خودش رفتارکن فقط بهش بگو وقتی منم عین خودت رفتارک دم گله ای نکنی همین وبس،اگه الان شاخ وشونه بکشی و،،،اصلا یادت میره وقتشم که بشه طرفت میفهمه فقط ادعا داشتی واشتباهاتی که میکنه وقولی که عمل نمیکنه اهمیتی قائل نیست چون طرفشو آدم محکمی نمیبینه که بخواد خیلی اهل دودوتا چهارتاباشه،یه نگاه به اطرافت بنداز ببین بین آدمها خودت ازچه تیپ آدمی خوشت میاد آدمی که سطحی حرف میزنه وفقط اهل غرغرهست یاکسی که هرکاری وبه موقعش انجام میده وجای هیچ بحثی نمیذاره وزمانیکه خواستی سرقولت به خودت باشی باید محکم باشی نباید بزاری از احساساتت استفاده کنه،خیلی منطقی وریلکس برخوردکنی ،وقتی دلیلش وخواست بهش یادآوری می‌کنی،ودیگه اینکه عزیزم به خواسته هات نگاه کن اگر منطقی هست وبه جاازحقوق خودت کوتاه نیا،منظورم اینه اگر نفر سومی این وسط باشه حق وبهت بده