2777
2789
عنوان

بهم گفت گم شو برو پی زندگیت پیامای اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست

ببین گلم اگه واقعا  دوسش داری،ارزش خودت رو حفظ کن بذار اون بیفته دنبالت وقتی گفته برو من اگه جات بودم میگفتم ممنون حتما،خیلی وقت بود میخواستم بگم جداشیم ولی مونده بودم چطور بگم ک خداروشکر  خودت گفتی  خدانگهدار،و بعد دیگه هیچ وقت بهش پیام نمیدادم بلاکش هم نمیکردم،فقط فاصله میگرفتم ،یه تایم تو فضای مجازی فعالیت نمیکردم ،یا اگه قرار بود پست بذارم مثل روال همیشه،اون موقع  از فضولی میمرد عه این با رفتن من حالش خوبه خودش پیگیر میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله متاسفانه من احمق بهش باور کردم بخدا ادم نیستم ک با هرکسی باشم بهم قول داده بود اعتماد کردم

بعد این یادت باشه پسرا اول همه ازدواجی به محض انجام رابطه دیگه دختر براشون تموم میشه میرن سراغ بعدی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
کاش میفهمیدم دلیل این نوع خلقتو

خلقت نیس در حقیقت فرهنگ ایران تو پرورش پسر خیلی داغونه اکثر پسرا به دوست دخترشون فقط دید جنسی دارن و تمام خیلیا رو دیدم خلافشو میگفتن اما بعد یکم معاشرت حتی اونام خودشونو لو دادن 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
خلقت نیس در حقیقت فرهنگ ایران تو پرورش پسر خیلی داغونه اکثر پسرا به دوست دخترشون فقط دید جنسی دارن و ...

دقیقا همشون همینن.

قبلش ادعاشون دنیا رو کر میکنه ولی همشون از یه قماشن

گدای در خانه حسینم❤