یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره ولی بی حسی دندون گرفتم زدم به خودم که دردی حس نکردم ولی رفتم دستشویی خونریزی داشتم
میگم بی حسی دندون بزنی احساس میکنم اون حس ... هم بهت دست نمیده واقعا همینه؟ اخه خودمم در شرف رابطه و عقدم
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
بنظرت بعد از ی مدت اوکی میشم؟ از لحاظ اینکه منم فعال باشم؟
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
اره بابا ،اوایل یکم ترس هست بعد دو بار روت باز میشه من که بعد از نه ماه تونستم بفهمم در مورد بدن خود ...
خیالم راحت شد پس💗🫠مرسی ازت گلم