2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی بی حسی دندون گرفتم زدم به خودم که دردی حس نکردم ولی رفتم دستشویی خونریزی داشتم

میگم بی حسی دندون بزنی احساس میکنم اون حس ... هم بهت دست نمیده واقعا همینه؟ اخه خودمم در شرف رابطه و عقدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

میگم بی حسی دندون بزنی احساس میکنم اون حس ... هم بهت دست نمیده واقعا همینه؟ اخه خودمم در شرف رابطه و ...

من خیلی ترس داشتم و نمی زاشتم کاری انجام بشه ،بی حسی زدم و راحت شدم و نفهمیدم کی شد 

فعلا بزن تا دردی حس نکنی ،برای رابطه های بعد برو تو حس 

من خیلی ترس داشتم و نمی زاشتم کاری انجام بشه ،بی حسی زدم و راحت شدم و نفهمیدم کی شد فعلا بزن تا دردی ...

ای وای نمیشه ک من واسه اولین رابطه کلی برنامه چیدم 🤣🤣🤣میگم ی سوال دیگ

اوایل خب ادم نمیدونه چی بکنه چی نکنه خجالت هم میکشه

میترسم مث ی مرده بیوفتم همونجا و کیفیت رابطمون افت کنه

بنظرت بعد از ی مدت اوکی میشم؟ از لحاظ اینکه منم فعال باشم؟

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ای وای نمیشه ک من واسه اولین رابطه کلی برنامه چیدم 🤣🤣🤣میگم ی سوال دیگاوایل خب ادم نمیدونه چی بکنه ...

اره بابا ،اوایل یکم ترس هست بعد دو بار روت باز میشه 

من که بعد از نه ماه تونستم بفهمم در مورد بدن خودم و شوهرم 

اره بابا ،اوایل یکم ترس هست بعد دو بار روت باز میشه من که بعد از نه ماه تونستم بفهمم در مورد بدن خود ...

خیالم راحت شد پس💗🫠مرسی ازت گلم