2777
2789

منم همین طور بودم دکتر گفت بدنت کم آبه زیادم آب نمی‌خوردم الان آب معدنی میگیرم روزی دوتا میخورم تا شب هم پوستم مخملیه سفید شده هم زیره چشمام البته اگه از کم خونی نباشه 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

منم همین طور بودم دکتر گفت بدنت کم آبه زیادم آب نمی‌خوردم الان آب معدنی میگیرم روزی دوتا میخورم تا ش ...

یعنی شما prp رو انجام دادی یا با مصرف مایعات پوستت درست شد؟؟
راستش از کم خونی نیست از بی آبی و خشکی بیشتر آخه وقتی چندروز پشت سرهم درست آب نمی خورم بدتر میشه خودم قشنگ حس می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما prp رو انجام دادی یا با مصرف مایعات پوستت درست شد؟؟راستش از کم خونی نیست از بی آبی و خشکی ب ...

نه مایعات وکاهو فقط 

نه مایعات وکاهو فقط

یعنی دکتر به شما گفته بود prp ولی شما انجام ندادین؟؟؟

بنظرتون منم ی مدت این کارا رو انجام بدم جواب می گیرمکه نیاز به prpنباشه؟؟؟

ببخشید من خیلی سوال می پرسم

یعنی دکتر به شما گفته بود prp ولی شما انجام ندادین؟؟؟بنظرتون منم ی مدت این کارا رو انجام بدم جواب می ...

یه سوال از اول همینطور بودین یا مدتیه تا بگم چیکار کنین

یه سوال از اول همینطور بودین یا مدتیه تا بگم چیکار کنین

والا من کمی زیر چشمم تیره بود قبلا ولی عمل بینی انجام دادم الان ۳ ماهه دور تا دور چشمم حلقه سیاه زده طوری که عمل دماغم به چشم نمیاد فقط تیرگی چشمم تابلوه

والا من کمی زیر چشمم تیره بود قبلا ولی عمل بینی انجام دادم الان ۳ ماهه دور تا دور چشمم حلقه سیاه زده ...

اگه میخاین هزینه نکنین به مرور خوب میشه