2777
2789
عنوان

پدر شوهرم همچنان فکر میکنه اسم بچه رو میخوایم بزاریم محسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم... احترام به بزرگتر مهمه اما بزرگتر خوش باید حواسش باشه عامل بی احترامی نشه

بزرگتری محترمه که برد بقیا احترام یایل باشه وگرنه بچه های سن بالا زیادن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ول کن به رو خودت نیار بعدم که به دنیا اومد برین شناسنامه ام بگیرین راحت بشینین پای حرفتون و اسمتون بعدم اعتراض کرد همین و بگو خرج بچه مو مگه میدی که اسم ام تو انتخاب کنی .

ولی ازت پرسید بگو سامیار اگر بحث شو ننداخت که تو ام بحث شو پندار وسط منم دارم میرم تو ۲۳هفته این پیامو می‌خوام بزارم پارسا چون دخترم اسمش مهسا ست باشه 

مادر همسر منم دقیقا همین که زنگ زدم جنسیت بچه رو گفتم برگشت گفت مبارکه اسم بچه رو من انتخاب کردم لال ...

واقعا بعضیا خیلی پررو هستن. یکی دیگه زحمت بچه آوردن و بچه داری رو میکشه اینا هم خودشونو کوچیک میکنن با کاراشون

نمیشه که تا کی

یکم از اسم جدیدی که انتخاب کردین تعریف کنیین و معنی اسم رو واسشون توضیح بدیم یا بگین این اسم فلان شخص بوده که کار های بزرگی انجام داده و ....بگین ما از این اسم زیادی خوشمون اومده.

ولی به دل نگیری یکم اسم سامیار به دل نمینشینه

مادر همسر منم دقیقا همین که زنگ زدم جنسیت بچه رو گفتم برگشت گفت مبارکه اسم بچه رو من انتخاب کردم لال ...

واااا چرا قبول کردی الکی بچه رو دو اسمه کردی 

اسم بچه همونه که پدر و مادرش انتخاب کردن و‌همه باید به همون اسم صدا بزنن نه اینکه هرکی هرچی دلش میخواد بگه که😐

یکم از اسم جدیدی که انتخاب کردین تعریف کنیین و معنی اسم رو واسشون توضیح بدیم یا بگین این اسم فلان شخ ...

اون اصلا آدم مذهبی تند رویی که فقط باید اسامی اسلامی تو خونش بپیچه

باز خوبه واسه تو پدربزرگشه،من تازه زایمان کرده بودم عید بود عمه م اومد. خونه مادرم گفت اسمش چیه گفتیم هنوز انتخاب نکردیم ،برداشت قرعه کشی کردو گفت اسمشو گذاشتم

مام رفتیم شناسنامه بگیریم اسمی که خودمون انتخاب کرده بودیم و گذاشتیم هرجا می‌شست میگف ب من بی احترامی کردن من واسش اسم گذاشته بودم فتنه 😂

دقیقا آنقدر هم زور میگنبعد جالبه اسم بچه های خودشونو با انتخاب خودشون بود

والا دقیقا خواهر شوهرم تعریف میکنه وقتی بجه دار شدم باباش اصرار داشت اسم بچه رو بزاریم مطهره  ولی اون نذاشت هنوزم که هنوزه بعد ۹ سال پدر شوهرم اسم نوه اش ومسخره میکنه میگه اخه اسم گداشتن