2777
2789
عنوان

پدر شوهرم همچنان فکر میکنه اسم بچه رو میخوایم بزاریم محسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 45 پست
والا همه حرص وجوش بدبختی هاش با مادره زایمان وهزار کوفت دیگه بعد اسم و توقع دارن خودشون بزارن

باز خوبهدمدرشوهرت بود 

برا من پدر بزرگ شوهرم سر ۷ ماه بارداریم گفت این محمد صادق کی به دنیا میاد 

با خنده گفتم اقا محمد پارسا سه ماه دیگه به دنیا میان 

مادرشوهرم و خواهر اش لباشونو گاز گرفتن گفتن ما امیشه اسماز پدر رو انتخاب کردیم و راضی بودیم و با برکتن و ذات بچه امون اینطور خوب شده و .

بزار برادخودشون یاوه گویی کنن.مهم اینه که ما اسم خودنونو گذاشتم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا آنقدر هم زور میگنبعد جالبه اسم بچه های خودشونو با انتخاب خودشون بود

پدربزرگ شکهرم کاسه ۷تادختر و ۲تا پسر خودش اسم گداشته واسه نوهاشم گذاشته بسش نبوده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نمی‌دونم چرا یهویی یاد فیلم برادران لیلا افتادم ، پدرشوعرت چقد شبیه شخصیت اون فیلم هست که به همه زور ...

چون عین اون ۴ تا بچه داره هیج  کدوم وحمایت نکرده توقع داره فقط

یاد پدربزرگ هنسر افتادم،اونم پیر بود وتفکرات که اسم ایمه باشه و...

خلاصه دخترم که دید،به هنسر گفت اسم بچت چیه،هنسر گفت ملینا زهرا،

گفت خب مس من زهرا میگم،هنسر گفت اره بعصیا زهرا میگن بعصیا ملینا🤣

چون عین اون ۴ تا بچه داره هیج کدوم وحمایت نکرده توقع داره فقط

دقیقا ، خیلی با احترام بگو پدرجان ما از قبل اسم سامیار رو انتخاب کردیم و اسمی که شما هم انتخاب کردی قشنگه ولی ما اینو دوست داریم بزاریم

اگه بازم سماجت کرد که اهمیت نده و خودت کاری که درسته رو انجام بده

باز خوبه واسه تو پدربزرگشه،من تازه زایمان کرده بودم عید بود عمه م اومد. خونه مادرم گفت اسمش چیه گفتی ...

سر آبجیم خیلیی دخالت کردن کل فامیل پدری هرچی میگفتیم میگفتن زشته آخرش اسمو انتخاب کردیم هیچکس نمیدونست

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست