2777
2789

تو تایپیک های قبلی جریانش وگفتم پدر شوهرم بدون این که نظر ما رو بخواد سرخود واسه بچه من اسم انتخاب کرده بود کسی که هیچ حمایتی پسرش ونمیکنه قرار هم نیست خرج بچه رو بده واس خودش اسمم گذاشته خلاصه ما اسم دیگه انتخاب کردیم الان سه ماهه که اسم انتخاب کردیم ولی مادر شوهرم جرعت نکرده به پدر شوهرم بگه اسم سامیار وانتخاب کردیم  تو خانواده شوهرم یه بچه هست اسمش محمد سامه پدر شوهرم هی میگه سام چیه دیگه فقط محمد  واس همین مادر شوهرم جرعت نکرده بگه قراره نوه ات اسمش سامیار باشه 

شما جای من بودین چه برخوردی می کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اسمش و بزار سامیار بعدم بگو گزاشتم سامیار تموم شد و رفت 😐

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بهش نگید وقتی شناسنامه گرفتین و کار از کار گذشت بعد بهش بگید 

کاری نمی تونه کنه😁

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

شما نگران نباشید کار خوب رو هم که کردین اونی که قراره حرص بخوره شما نیستید 

اما به نظدم جلوش صداش بزن بفهمه بعدا اسمی نزاره روش دو اسمی بشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مادر همسر منم دقیقا همین که زنگ زدم جنسیت بچه رو گفتم برگشت گفت مبارکه اسم بچه رو من انتخاب کردم لال شدم حرف نزدم ولی بعد زایمانم همسرم رفت اسم انتخابی خودمون گذاشت  تو شناسنامه اون یکی اسم هم مادر همسرم صدا میزنه