2777
2789
عنوان

عمل هایمن

104 بازدید | 12 پست

بچها من عمل هایمن دارم و دکتر گقتن باید پریده بکارت رو بردارم پردم هم هیچ مشکلی نداره بخاطر ترس از رابطه میخوام اینکارو کنم الان کسی انجام داده منو راهنمایی کنه عملش کلا چجوریه چه مراحلی داره چند دیقه طول میکشه و اینکه سوند وصل میکنن؟؟چه موق تو بی حسی یا قبل عمل کلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی اونم شدید

آخه چرااا عمل که بدتره

یه بی حسی و روان کننده بگیر استفاده کنین هیچی متوجه نمیشی تموم میشه میره دیگه نیاز به عمل و این چیزا هم نیست

بعدشم کلا اولین رابطه اگه از روان کننده و... استفاده نکنی یه خورده درد داره همش واسه هایمن نیست

آخه چرااا عمل که بدترهیه بی حسی و روان کننده بگیر استفاده کنین هیچی متوجه نمیشی تموم میشه میره دیگه ...

استفاده کردم از انواع روان کننده و بی حسی من اصلا نمیزارم اگه هایمن نباشه شاید استرس کمتر بشه من فقط سوالم اینه که این عمل از سوند استفاده میکنن چه موقع

اگه فکر میکنی هایمن نباشه استرس نداری خب عمل کن ولی قبلش اگه مشاوره نرفتی یه سر به مشاور بزن

شما راجب سوند نمیدونی که برای این عمل چون تو بیمارستانه چه موقع میزنن یا سوند نمیزنن اصلا