2777
2789
عنوان

همش پوز زود ازدواج کردنم رو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون سن همه دخترا فکر می کنن ازدواج زود نشونه جذابیت و خواستنی بودنشونه یه جور افتخار می دونن برا خودشون اقتضای سنه ، من خودمم همینطور بودم . 

نمی دونم چرا مردا انقدر بی لیاقت شدن آخه کسی که زن داره چرا باید باز کثافتکاری کنه ،چه تصور پاک و معصومی از عشق داشتیم  فکر می کردیم با ازدواج نیمه گمشدمونو پیدا می کنیم خوشبخت میشیم ولی هعی ....

خاک تو سرش بد نبود هم وضعش خوب بود هم قیافه خوبی داشت

ذات  نداشت  که

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ازدواج که شوخی نیس تو دوران نامزدی شیش دونگ باید به رفتارخودش و خونوادش و روابطش با بقیه دقت کنی زود ...

همش با ی دختره سرتو ک.ونه ، قبل عقدمون چت میکردم دیدم بهش گفتم ، اخطار دادم ، فرصت دادم 

بعد عقد کلا فهمیدم داره بهم خیانت ....میکنه

💔🙂

همش با ی دختره سرتو ک.ونه ، قبل عقدمون چت میکردم دیدم بهش گفتم ، اخطار دادم ، فرصت دادم بعد عقد کلا ...

رفتارش چجوری بود تو اخلاقش آدم سرسنگینی بود ؟ یا خیلی زود گرم میگیره؟

تو اون سن همه دخترا فکر می کنن ازدواج زود نشونه جذابیت و خواستنی بودنشونه یه جور افتخار می دونن برا ...

دقیقاااااااا 

همیشه فکر میکردم چقدر عشق زیباست ولی مردها تررررررس میزنن به همه چیز 🤮🤢

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️