2777
2789
عنوان

همش پوز زود ازدواج کردنم رو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 70 پست
رفتارش چجوری بود تو اخلاقش آدم سرسنگینی بود ؟ یا خیلی زود گرم میگیره؟

خیلی خیلی زود ، کلا با همه ، حتی مرد ها ، مثلا می‌رفتیم خرید با فروشنده جوری رفتار میکرد انگار رفیق ۱۰۰ ساله هس

💔🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش با ی دختره سرتو ک.ونه ، قبل عقدمون چت میکردم دیدم بهش گفتم ، اخطار دادم ، فرصت دادم بعد عقد کلا ...

اها نامزدی رو بهم زدی هنوز زیر یک سقف نرفتین انشالا مورد وفادار و خوبی نصیبت بشه

عزیزم.. زندگی همینه بالا پایین انقد داره....بنظرم سریع نگو طلاق هزار تا راه هست قبلش

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
دور از جونت انشالله از این به بعد زندگیت همونجوری باشه که دلت میخواد

خدا کنه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

خیلی خیلی زود ، کلا با همه ، حتی مرد ها ، مثلا می‌رفتیم خرید با فروشنده جوری رفتار میکرد انگار رفیق ...

اوه 

چون میخواستم ببینم پسر از رو رفتارش میشه حدث زد؟ مثلا اگه کسی کمی سرسنگین باشه میشه گفت وفادار تره ؟ جنبه شوخی رو برا اعضای خونواده بزارع اما جلو غریبه ها کمی جدی تر باشه

تو هم زخم خورده ای ، نه ؟

بعله 

البته من خوشبختانه ازدواج نکردم 

فاز اینجور پسرا رو نمی فهمم اگه با یه دختری اکی بوده خب می رفته همونو می گرفته دیگه واسه چی اومد یکی دیگه رو بدبخت کرد آشغال می خواستی مهریه تو ازش بگیری مفت براش تموم نشه

همون آهشون تورو گرفته دلشونو شکستی😐

این حرف رو نزن دوست عزیز بنده خدا اومده اینجا دردش رو گفته و دردو دل میکنه که حالش بهتر بشه و شما میاین اینجا عوض اینکه ی چیزی بگی که حالشون بهتر بشه دارین با حرف هاتون درد بنده خدا رو بیشتر میکنین