2777
2789
عنوان

همش پوز زود ازدواج کردنم رو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 70 پست
به کی پز میدادی؟ چرا باعث افتخارت بود؟ خیلی جیپ بوده کارتواسه چی جدا شدی؟

خیلی خر بودم 

میدونم اشتباه میکردم 

به کسایی که سنشون رفته بود بالا و ازدواج نکردن و...دخترای فامیل و ...

💔🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم الان حس شکست میکنی حقم داری ولی فدای سرت عوضش هنوز سنت کمه. میتونی درس بخونی بری سرکار و..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خیلی خر بودم میدونم اشتباه میکردم به کسایی که سنشون رفته بود بالا و ازدواج نکردن و...دخترای فامیل و ...

همون آهشون تورو گرفته دلشونو شکستی😐

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
خیلی خر بودم میدونم اشتباه میکردم به کسایی که سنشون رفته بود بالا و ازدواج نکردن و...دخترای فامیل و ...

پس چرا داری جدا میشی ؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
چند نفر رو دیدم که بعد ازدواج جوری رفتار کردن که انگار ازاول هم نشین وهم صحبت نبودیم

واقعا  منم  دیدم  اینطوری 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اختلافتون سرچیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

حالا شوهره  مالی  ام  بود؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها ولش کنید الان ناراحته 

این هم بخشی از زندگیت بوده اصلا چیز مهمی نیست انشاالله بهترش برات پیش بیاد 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁