2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 158 پست
10 روز ابراز علاقه کرد. روز یازدهم گفت بدرد نمیخوریم بدون هیچ دلیلی

کلا ۱۰ روز؟! و کلا تو این ۱۰ روز به این نتیجه رسیدین که دوسش دارین؟ بدون شناخت؟ 

ابراز علاقه کردن از همون روز اول رد فلگ محسوب میشه و نشکن دهنده ی ضعف شخصیتیه.

بیشترین مشکل از سمت شما بوده به این دلایل:

۱ در طول ۱۰ روز ابراز علاقه ی شدید کردین و حتی گفتین دوستت دارم!( مشخصه دل طرفو میزنی و حس ناامنی میدی بهش)

۲ بدون هیچ قول و قراری ایشونو متهم به عدم تعهد میکنی

۳ توقع بالا شما که انتظار داشتی تورو به مورد خوب. واقعی ترجیح بده!

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا خوشحالم ک مجردم . ولی دخترای اللان خیلی سم شدن . پشمام

پسرای الان هم خیلی سم شدن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

یارو در حدی نبود ک منو رد کنه .

شما فکر میکنید حد شما نبود 

پس بیخیال 

اشتباه اول آدم کمی انتخاب کردی 

اشتباه دوم از رفتنش ناراحتی چون میخواستی خودت پیش دستی کنی 

اشتباه سوم خود خوردی می‌کنی 

نه واقعا خوشحالم ک مجردم . ولی دخترای اللان خیلی سم شدن . پشمام

دوست عزیز

با استناد به حوزه تحصیلی و تجربه م ، شما باید رو خودتون کار کنین و همانطور که گفتم مشکل اصلی از جانب شماست.

دختری ک مث ماست دل بکنه ارزش تعهد نداره. چون تعهد سرش نمیشه

بعد از چند وقت آشنایی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بحث نکنین حالا اون که رفته عههه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دختری ک مث ماست دل بکنه ارزش تعهد نداره. چون تعهد سرش نمیشه

آفرین موافقم خدایی 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یارو خودش گفت متعهد میمونم . بدون دلیل رفت

شما براتون زوده ازدواج فعلا بهش کمتر فکر کنین

متعهد میمونم به چی؟ به کدوم حرف و اقدام تو؟

اتفاقا ایشون عقل کردن کات کردن