2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255755 بازدید | 2496 پست
من به قدری لباس نداشتم که توی دوره نامزدی خانواده شوهر برام لباس می‌خریدن 😢نگم چقدر تحقیر میشدم نگم ...

منم همینم خیلی سرکوب شدم من تک فرزند نبودم ولی تک دختر بودم هررررررکار میکردم هرررچی میگفتم مامانم میگفت تک دختری لوس شدی و فلان بابامم همش ویژگی های دخترا رو مسخره می‌کرد اینکه دخترا زیاد حرف میزنن زیاد جیغ میزنن و..... من از لوس بودن خیلی بدم میومد همیشه خودمو تو سخت ترین شرایط میزاشتم که لوس بار نیام الان که ازدواج کردم شوهرم یه دختر پرانرژی و پرهیجان میخواد.......

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

خدا لعنت کنه مادرشوهرم 

با این تفکر اومد جلو

و هیچ کاری برام نکردن و نخریدن

بعدا از یه آتیش بیار فامیلمون شنیدم که گفته واسه این رفتیم از فلانی دختر گرفتیم. چون ندارن، پرتوقع نیستن 

هیچی نمیخوان 

منو انداختن تو یه زندگی بدتر و فقیر تر

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
منم همینم خیلی سرکوب شدم من تک فرزند نبودم ولی تک دختر بودم هررررررکار میکردم هرررچی میگفتم مامانم م ...

مثل من 

منم تک دختر بودم. شوهرم مدام مبناله 

چرا ال نیستی چرا بل نیستی

منم نمیدونم چی بگم

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
قبل تولد من ورشکست شده بوددرگیر افسردگی شده بود دیگه سرکار نرفت موند خونه

پس خرجتون از کجا درمیومد؟ کارشون چی بود؟

یه شاگرد مغازه که میتونست بره حداقل 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
پس خرجتون از کجا درمیومد؟ کارشون چی بود؟یه شاگرد مغازه که میتونست بره حداقل

کی که افسردگی داره رو از نزدیک دیدی؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خیلی بدبختی کشیدم چن بارم اقدام به خودکشی داشتم که نشد، اخری بار شوهرم مچمو گرفت نذاشت اینکارو بکنم

می‌دونه اینقدر از نظر روحی شکننده ای و بازم حرف بارت میکنه؟

نفهمی تا کجا

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
می‌دونه اینقدر از نظر روحی شکننده ای و بازم حرف بارت میکنه؟نفهمی تا کجا

اره میدونه و درکم نمیکنه ،ازش انتظارم ندارم ، همینکه بدبختی مثل منو اورده از اون شرایط بیرون جای شکر داره واسم ،نو نوارم کرده باعث شده لااقل تو فامیل و اشنا سرم بالا باشه 😔 یه موقعی بود خیلی عزت نفس داشتم الان حس میکنم همونم ندارم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

تا چند سال پیش حتی کسی ادم حسابم نمیکرد ارزش اودما به لباس تنشون و پول تو جیبشونه اینو من خیلی خوب فهمیدم

یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

منم.. یه سال.... کلاس سوم بودم تا اون وقت کافشن یادم نمیاد داشته باشم بعد دوتا لباس خرید نازک   ..... یکی برای خودش یکی هم برای من.. من همیشه سردم بود... ولی دم به دقیقه میگفت وای این لباس ای که گرفتم چقدر گرمن(تلقین) میکرد🤣همونو سه چهارسال به زور پوشوند...این همه مردم برای بچه هاشون لباس زمستونی جدا می‌خرن، تابستونی جدا......ولی ما چی؟؟؟ 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
تا چند سال پیش حتی کسی ادم حسابم نمیکرد ارزش اودما به لباس تنشون و پول تو جیبشونه اینو من خیلی خوب ف ...

ما جدیدا وضع پدرم بد نبودی عنی متوسط بودیم ولی زن داداش تازه عقد کرده چشم تو چشم پدرم وقتی همه نشسته بودیم به ما گفت ندار...... بدجور شکستم.... از اون لحظه گذاشتمش کنار

برام یه صلوات می فرستی🌹😍