من به قدری لباس نداشتم که توی دوره نامزدی خانواده شوهر برام لباس میخریدن 😢نگم چقدر تحقیر میشدم نگم ...
منم همینم خیلی سرکوب شدم من تک فرزند نبودم ولی تک دختر بودم هررررررکار میکردم هرررچی میگفتم مامانم میگفت تک دختری لوس شدی و فلان بابامم همش ویژگی های دخترا رو مسخره میکرد اینکه دخترا زیاد حرف میزنن زیاد جیغ میزنن و..... من از لوس بودن خیلی بدم میومد همیشه خودمو تو سخت ترین شرایط میزاشتم که لوس بار نیام الان که ازدواج کردم شوهرم یه دختر پرانرژی و پرهیجان میخواد.......
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونه اینقدر از نظر روحی شکننده ای و بازم حرف بارت میکنه؟نفهمی تا کجا
اره میدونه و درکم نمیکنه ،ازش انتظارم ندارم ، همینکه بدبختی مثل منو اورده از اون شرایط بیرون جای شکر داره واسم ،نو نوارم کرده باعث شده لااقل تو فامیل و اشنا سرم بالا باشه 😔 یه موقعی بود خیلی عزت نفس داشتم الان حس میکنم همونم ندارم
اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...
منم.. یه سال.... کلاس سوم بودم تا اون وقت کافشن یادم نمیاد داشته باشم بعد دوتا لباس خرید نازک ..... یکی برای خودش یکی هم برای من.. من همیشه سردم بود... ولی دم به دقیقه میگفت وای این لباس ای که گرفتم چقدر گرمن(تلقین) میکرد🤣همونو سه چهارسال به زور پوشوند...این همه مردم برای بچه هاشون لباس زمستونی جدا میخرن، تابستونی جدا......ولی ما چی؟؟؟
تا چند سال پیش حتی کسی ادم حسابم نمیکرد ارزش اودما به لباس تنشون و پول تو جیبشونه اینو من خیلی خوب ف ...
ما جدیدا وضع پدرم بد نبودی عنی متوسط بودیم ولی زن داداش تازه عقد کرده چشم تو چشم پدرم وقتی همه نشسته بودیم به ما گفت ندار...... بدجور شکستم.... از اون لحظه گذاشتمش کنار