2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 54341 بازدید | 793 پست
واقعا که برای پدرت متاسفم این چه برخوردی بوده، الان رابطت چطوره باهاش؟

سرد و خشک، نه اون منو دوست داره نه من اونو 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هم فقیر بودم هم بابای خیلی بداخلاقی داشتمواقعا نمیدونم چرا باباهامون در کنار بی پولی انقدر بداخل ...

من کتک نخوردم ولی خیلی بازی روح و روان داشتم از طرف پدرم ،جوری خردم میکرد که هنوز نتونستم خودمو جمع و جور کنم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
یه جایی باید بتونم رها کنم فقط حس میکنم الان نمیشه

خب ازبچگیت لذت نبردی ..جوونیت چیکارکنه .به پای حسرت بچگانه ات بسوزه ...خداشاهده من قیافه خوبی ندارم .همیشه خدا مسخره ام میکردن .همین الانشم .خب چیکارکنم غصه بخورم زندگی روبرای خودم زهر کنم .نه نمیشه .الکی قوربون صدقه خودم میرم توآینه .🤣🤣🤣🤣مامانم همیشه میگفت چقدرزشتی .منو جایی نمیبرد میگفت خجالت میکشم..بگن دخترمنی ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خب ازبچگیت لذت نبردی ..جوونیت چیکارکنه .به پای حسرت بچگانه ات بسوزه ...خداشاهده من قیافه خوبی ندارم ...

خدای من متاسفم واسش 

اسی چقدر منی

خیلی بدبختی کشیدم چن بارم اقدام به خودکشی داشتم که نشد، اخری بار شوهرم مچمو گرفت نذاشت اینکارو بکنم 

منم بخاطر بچهام زندگی میکنم یوقتایی فکر میکنم خودکشی کنم خودم راحت میشم ولی بچهام دربه در میشن شوهرم ...

میتونم بگم شما میتونی یه الگو باشی واسه خیلیا اینو مطمئنم 👏🏻

من مامان خودم هم خیلی سختی کشید یه زمانی تو روستا میرفت زغال میفروخت تا خرج ماهارو دربیاره و بقیه به مامان بابام میگفتن کی دختر یه آدم فقیر رو میخاد مامانم وقتی اومد شهر بازم هر روز سرکار بود میرفت خونه های مردم رو تمیز میکرد لباس کهنه هاشون و عروسکاشون  رو هم برامن و خواهرام میاورد ولی همش گذشت ...

خداروشکر که بچه هات تو رو دارن مطمئنم همین بچه هات یه انگیزه ای میشن که هیچ وقت کم نیاری تو زندگیت🙂

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

از بچگیتون میگید

من از چن سال پیش از داتشجویام   شبا گشنه میخابیدم پول نداشتم حتی غذای سلف رو بخورم از دانشگاه از سر کلاس رفتن متنفر بودم چرا تنها کسی ک لپ تاپ نداش من بودم  خدا میدونه دارم گریه میکنم الان

هیچ وق هیچ لذتی از هیچی نبردم ن مدرسه ن دانشگا همیشه خودمو میزدم ب اون راه ک بین کلاسا نرم تو حیاط از فقر از بی پولی اخرم هیچی نشدم چون رشته م کار نداش تو شهرستان کوچیک چقد سختی کشیم هیییی خدا مرسی

سرد و خشک، نه اون منو دوست داره نه من اونو

ببین من مامانم اینجوری بود یوقتایی می‌دیدی باهامون میگف می‌خندید یوقتایی می‌دیدی دلش میخواد مارو خفه کنه مخصوصا منو، خودش تعریف میکرد وقتی منو حامله بوده می‌خواسته بندازه ولی خدا نخواسته و من بدنیا اومدم من خیلی هواشو داشتم و دارم ولی اون نه، ما وضع مالیمون بد نبود ولی بابا و مامانم بفکر نبودن همیشه حرص میدادم تا یچیزی برات بخرن، پول توجیبی نمی‌دادن زیاد و خیلی چیزهای دیگه من از دوران دانشگاه رفتم سرما. و خودم رویه پاهای خودم وایسادم ، تویه این دنیا اول خدا بعد خودت بهترین یار و یاور واسه خودتی، پدر و مادرا رو ولش کن بعضیاشون خوبن بعضیا هم دور از جون خیلیا واقعا در حق بچه هامون بد میکنن الان که ماشاالله خودت به آدم عاقلی زندگیت رو بساز و انشالله بچه بیار برااااش بشو بهترین مادر 

اینو مینویسم که انگیزه بشه 

من ده سالم بود ک از روستا اومدیم شهر نمیگم تو روستا وضعمون  بد بود مثل بقیه داشتیم خداروشکر ولی پولمونو بالا کشیدن مجبور ب مستاجری شدیم بازم خداروشکر برای کلاس کنکورم منو بصورت چکی فرستادن کلاسای بیرون از مدرسه ومن شدم پزشک

الانم من فرزند ارشد خوانده ام وازدواج کردم 

اما کمک ب خوانوادمو اصلا فراموش نمیکنم  یکی از انگیزه ی تلاش هام کمک مالی ب پدر و مادرمه و خوشحال کردنشون