2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219377 بازدید | 2346 پست
اره میتونم یکم جمع کنم بنظرت کم کم بخرم بذارم خونه بابام؟ الان حامله نیستم

نه. پول جمع کن بده دست یه ادم مطمئن. اگه درحدی شد که بتونی یه تیکه طلا بخری، باهاش طلا بگیر بده دست همون که امانتداره. وقتی حامله شدی، با پولش سیسمونی بخر، بذار خونه مادرت. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

آینده رو فدای گذشته نکنید…هرچی بوده تموم شده بهش رجوع نکنید بذارید یه گوشه ی ذهنتون سربسته بمونه و کمرنگ بشه توی زندگیتون،همه از این دردا داشتیم اونا که لای پر قو بزرگ شدن اقلیت هستن خود من بخوام یادآوری کنم انقدر دارم از این خاطرات تلخ…ولی اصلا سراغش نمیرم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ؛)انقدر که لباس دیگران و میپوشیدم؛)

با تمام وجودم درکت میکنم.عروسی خواهرم بود یک لباسی دادن بپوشم یقه خرگوشی بود خود لباسه هم چهارخونه آبی سفید بود عکسای عروسی که چاپ شده بود داشتن نگاه میکردن از دهن یکی در رفت گفت عههههه لباس فاطیِ زنعمو چرا تن اعظمِ؟؟یعنی همون لحظه خفه شدم از غصه

ببین ی چیزی بگم فقط زنگ هنر معلم گفت ی روز میگم سیب قرمز بیارید از روش نقاشی بکشید من تا آخر سال است ...

😔😔😔😔😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

چرا اینقدر خودت رو عذاب میدی؟ خانواده منم بخاطر ندونم کاری پس انداز مخفی و خسیسی  مادرم نه لباس مناسب داشتم و نه ظاهر زندگی خوب بقول شما با وجود اینکه زیبا بودم و درس هم خونده بودم خواستگارام فراری بودن

و در آخر هم مجبور شدم با یکی که سطح تحصیلات  خیلی از خودم پایین تر و تفاوت فرهنگی فاحش ازدواج کنم فقط برای فرار از اون وضعیت جهنمی ولی خودم رو عذاب نمیدم بخاطر گذشته ایی که گذشته

شرایطمون متوسطه ولی راضیم از سر شب تودلم سنگینی میکرد گلوم بغض داشت نمیتونم بخوابم گفتم صحبت کنم شا ...

سعی کن به گذشتت فکر نکنی من اوایل خیلی فکر میکردم دیدم خودمو داغون میکنم و اعتماد بنفسمو کم میکنم دیگه بهش فکر نکردم انقدر فکر نکردم ک یسری از خاطراتم پاک شده یا عمق فاجعه رو دیگه حس نکردم مهم الان ک درست زندگی کنی که چندسال بعد حسرت این روزارو نخوری 

هرکسی نسبت به شخصیتش ارزش میگیره 

انقدر اعتماد بتفس داشته باش ک شوهرتم جرات نکنه گذشتتو ب رخت بکشه هر وقت حرف زد بروش بیار ک اگه قرار بود مث خونه بابات باشه بهش جواب بله نمیدادی زبونشو کوتاه کن 

در اخر اگه میبینی اذیتی حتما اول مشاوره بعد هم دکتر اعصاب و روان برو 

فکر خودکشی ینی افسردگی هرچند ماها ک گذشته سختی داشتیم افسرده هستیم اگه پیگیر نباشیم مثل من اول تو زندگی زناشوییم بعد هم به سرعت افسردگی بعد زایمان گرفتم الان دارو مصرف میکنم خیلی خیلی بهترم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
سلام عزیزم خوبیمنم چهره خوبی دارم همیشه هم شاگرد زرنگ بودم درسم عالی بودو با اینکه الان معلم شدم ولی ...

سلام عزیزم ممنونم ،ان شاءالله یه مرد خوب و بااخلاق و همه چی تموم قسمتت بشه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بچهاااا ببخشید وسط صحبتتاتون سوال خارج از بحث کردم ولی ب کمکتون احتیاج دارم لطفا سوال منم جواب بدید

نه گلم مشروب تو ازمایش مشخص نیست سوالت همین بود دیگه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

و جالبه خودمم که کارمند شدم همونجور نکبت بار سر میکردم چون این باور را درست کرده بود اوناکه خوب میپو ...

منم یه چی میخرم مث مورچه ذخیرش میکنم واسه بعد که یه وقت کهنه نشه ،ازون طرف همش لباس کهنه ها رو میپوشم ،الان یکم رو خودم کار کردم اینکارا رو نکنم 

🥲🥲🥲بمیرم برا خودمون الان شوهرم می‌بره لباس مارک برام میخره خانوادم میگن شوهرت ولخرجه 😅

شوهر من به زور من میخره 😂😂😂 واقعا به زور

بچه بودم پول نداشتیم لباسای بقیه رو میپوشیدیم یه روز رفتم مسافرت خونه مادربزرگم و پدر بزرگم بعد از خواب بیدار شدم شنیدم مادر بزرگم به پدربزرگم گفت مادرش فکر کرده ماخیلی پول داریم ک با این لباسا فرستادش مگر ما میتونیم لباس بخریم براش فکرکرده چی ک با این لباسا بچش فرستاده اینجا و من تا 3 شب شبا گریه میکردم هیچکس تا امروز نمیدونه 

بچه‌ها یه سؤالی ازتون دارم. اگه ببینیم بچه‌ای نداره توی فامیل یا آشنا، کمک کنیم بهتره یا نکنیم؟ اینج ...

بده ،ولی به هیچکس نگو ،لااقل اون بچه غرورش پیش دوستاش حفظ میشه

با تمام وجودم درکت میکنم.عروسی خواهرم بود یک لباسی دادن بپوشم یقه خرگوشی بود خود لباسه هم چهارخونه آ ...

هعی میتونم درک منم

تو آیندم

تو شخصیتم

خیلی تاثییر گذاشت

چقدر کتاب خوندم

چقدر گشتم آدم خوب پیدا کنم

چقدر پول تراپیست دادم

تا بهتر شدم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

صفحه 32 اگه اشتباه نکنم

عزیزم من همون دو صفحه ی اول بعد از پیامتون را خوندم 

میدونم حال خواهرتون خیلی براتون سخته و دردناک من خودم با یه کم تفاوت این مورد را داشتم طوری که شبای آخر عمرش تا صبح جوشن کبیر میخوندم و گریه می کردم این کسی که میگم هم خیلی سختی و نداری و فقر کشید تا مهندسی دولتی قبول شد نتوست بره درس بخونه بعد امتحان داد سر کار قبول شد و درسش را هم خوند با چه سختی هایی و فوق لیسانس دانشگاه تهران قبول شد یه بچه ی روستایی که نون سیر نخورده بود لباس نداشت بپوشه همون موقع سردفتری هم قبول شد و همون موقع سرطان گرفت يعنی دقیقا زمانی که میخواست یه زره به آسایش برسه و تو یه مدت کوتاه مریضی اوت کرد و از دنیا رفت 

خدا بهتون صبر و تحمل بده حتماً این دعا را بخونید ( رب شرح لی صدری و یسرلی امری) 

یه وقت تصمیمی نگیرید که آخرت خودتون را هم نابود کنید 

چون این دنیا بالاخره میگذره اما اونجا تموم نمیشه دیگه