2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219587 بازدید | 2348 پست
فکر کن یه فامیل دار یم انقد بدبخت و ندار بودن وهستن مردم کمکشون میکنن بعد از بدذاتی عقده نداریشو سرم ...

خداروشکر من هیچوقت با حرفام دل کسیو نشکستم ،خیلی تو زندگیم کم و کاستی دارم ولی این یکی از افتخاراتمه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خداروشکر تو خانواده معمولی ایی زندگی کردم 

ولی با این تاپیک واقعا دلم گرفت و یکمم شکرگزاری کردم از خدا 

خیلی ادم ناشکری ام خیلی چیزا به چشمم نمیومد 

استارتر امیدوارم قلب و روحت در ارامش باشه همیشه 

و هیچ بچه ایی طمع نداری رو نکشه🥲🥲

وای منم اصرارمیکردم ماشین ظرفشویی بگیره گفت خونه بابات باجوراب کهنه ظرف میشستی اینجا ماشین میخای ،از ...

منم بعضی وقتا از فشار عصبی تو دعوا میزنم زیر خنده 🤦‍♀️🤦‍♀️ شوهر منم دقیقا همینه هرچی بگی یه چی میگه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
ما واقعا وضعمون بد نبود پدرم کارمند دولتی بود کنارش کار آزادم داشت ولی ی دوره ب حدی ب پی‌سی خوردیم و ...

ماالانشم تو ماکارونیمون نمیتونیم گوشت بریزیم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خداروشکر 🥺🥺خیلی دلم گرفت امروز امیدوارم یه اتفاق شیرین تو زندگیت بیفته که تلخی گذشته رو فراموش کنی

ممنونم  عزیز دلم 

بچه ها چقدرررر هممون سرشار از آزارواذیت و کمبودهای بچگی مون هستیم......خواهرمن الان روانشناس و مشاور ...

خوب همین ها هست که الان همه میخوان به بچه هاشون برسن که کمبود نداشته باشن بعد دیگه بچه‌های الان از اون بر بوم افتادن

شوهر من که اینقدر براشون میخره دیگه اصلا بچه ها معنی قناعت و صرفه جویی را نمی فهمن حالا فکر می کنه هر چی بخره بهتره بچه هم پر توقع و بی مسئولیت 

تازه ازدواج کرده بودم ی بار با همسرم رفتیم ی پارک تو شهرمون ، بهم گفت اصلا تصورشم میکردی که ی روزی ج ...

نمیدونم چرا اینجورمواقع سکوت میکنید!!! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

ضعیف نبودیم زیاد

البتع پولدارم نبودیم

ولی پول خریدای اصلی رو داشتیم

پول این چیزا اگه بودم حتی نمیخریدن برامون

حسرت دفتر فانتزی

تراش رومیزی

کوله 

سوئیشرت (اون موقع خیلی مد بود)

ساعت

مداد رنگی 

چیپس

یه مانتو خوب

و خیلی چیزای دیگه واقعا به دلمه

عزیزم من همون دو صفحه ی اول بعد از پیامتون را خوندم میدونم حال خواهرتون خیلی براتون سخته و دردناک من ...

فدات شم میدونم چی میگی ولی سخته برام من خیلی تنهام خیلی آتیش میگیرم وقتی این همه عذاب کشیدن خواهرم میبینم من بدم میاد از ناشکری کردن ولی پس کی قراره زندگی کنیم ولی مطمئنم خدای عزیزم دستای مهربونش برای من و خواهرم بازه 😓

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.