2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 241562 بازدید | 2451 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

بگو غلط کردی اولا کور نبودی شرایطمو دیدی و اومدی

بعدم بگو اتفاقا خاستگار پولدار تر از تو داشتم اما ردش کردم گفتم بذار کسیو انتخاب کنم که هم سطح خودم باشه و تورو انتخاب کردم

تو روابط و کارای هانوادش نکته گیر باش و یادت نگه دار هروقت غلط اضافی کرد بگو احترام خودتو نگه دار حالا خوبه منم این ضعفا و کارا و.... خانوادتو بگم؟ 

خونه هر فامیلی هم میرفتیم به چشم نخورده و بدبخت نگامون میکردن، همیشه ترحم و چندش تو چشماشون میدیدم

وای اینو درک میکنم ما پول نداشتیم شورت بخریم بعد مامانم شورت برام دوخت ازین شورت مامان دوزا باهاش رفتم عروسی دامنم رفت بالا همه شورتمو دیدن مسخرم کردن ک ااا شورتشو مامانش دوخته بعدش یکی از اون دخترا هفته بعدش یه کیف و یه شورت خریده بود داده بود ب زنداییم ک بهم بده اخ ک چقدر اون موقع شکستم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خیلی سخته ،الان حداقلا رو دارم ولی بازم دلم شکسته ،از خودم از زندگی متنفرم

چرا چون فقیر بودی از خودت بدت میاد؟ اونی باید از خودش بدش بیاد که همه امکاناتی داره ولی هیچ فایده ای تو این دنیا ندارن بود و نبودش . راستی اصلا سیسمونی وظیفه پدر و مادر شما نیست وقتی تو این مملکت حضانت با پدرم سیسمونی رو هم خودش بگیره شما زحمت می کشی بچه رو به دنیا میاری بیشتر از این خودتو اذیت نکن اگر خانواده دختر داشتن لطف می کنند و سیسمونی میدن اگر نداشتن اصلا وظیفه ای ندارن . هر موقع شوهرت بهت گفت خونه بابات نداشتی بگو آره نداشتم بابامو خودم انتخاب نکردم ولی شوهرمو خودم انتخاب کردم کاش به یاشعورترشو انتخاب می کردم.

برای خواهرت صلوات میفرستم❤️❤️تنها کاری که ازم برمیادعزیزم

ممنونم عزیزم فدای مهربونیت.

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
من نه ، این موضوع نقطه ضعفم بود کسی نباید بهش دست میزد اصلا دوست نداشتم از شرایط خانوادم کسی باخبر ب ...

خیلی حالم گرفته شد سرم درد گرفت بعضی وقتا یادم به گذشته خودم میفتاد فکر می کردم میتونست بهتر باشه شرایط بقیه را که خوندم از خودم خجالت کشیدم که اصلا فکر نمی کردم اینطوری هم بوده دیگه