2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234812 بازدید | 2433 پست
مامان بابای منم پسر دوست بودن سالی یبارم مرغ میخرید گردنش واسه من وخاهرم بود رون مرغ واسه پسرا هرچند ...

برادر کوچیکترم رو خبر ندارم 

مامانم میگه نمیدونم معتاد شده چی شده...

کلا تربیت و روان سالم ب پول نیست

ما کلا هیچکدوم تو اون خونه روان سالم نداشتیم

ظاهرمون مردم و فامیل و خانواده شوهر رو کشت داخلمون خودمون رو....

الانم تو سختی هستم باز یجور دیگه

دارم سعی میکنم درست کنم...یه ساله خیلی تحت فشارم...

هیچکس رو نمیخوام ببینم 

فردا مثلا یلداست

من حالم بهم میخوره نمیخوام کسی رو ببینم حتی 

انگار برای ما خوشحالی خلق نکرده خدا هیچوقت....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بچگیم خیلی ضعیف بودیم و الان کم ضعیفیم 

یادمه خیلی بچه بودم خواستم برم دزدی خونه دوستم که یکم برنج بدزدم مامانم کلی کتکم زد ـ آخه یادم نمیومد کی برنج خورده بودیم 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

و اینکه مامانم یازده سال کشاله رانش پاره بوده یعنی فتق داشته 

پول نداشتیم عمل کنیم امسال عمل کردیم و خیلی شکمش بزرگ شده بود رفتیم دکتر دیدیم داخل شکمش پاره شده بوده و نمیدونیم از کی اونم امسال عمل کردیم 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

تو بچگیم خیلی ضعیف بودیم و الان کم ضعیفیم یادمه خیلی بچه بودم خواستم برم دزدی خونه دوستم که یکم برنج ...

منم یبار از یخچال دوستم بی اجازه میوه برداشتم یک گوشه داشتم میخوردم . چون هیچ وقت تو خونه میوه نداشتیم

وقتی فهمید با خواهراش بهم گفتن دزد هیچوقت یادم نمیره 

برادر کوچیکترم رو خبر ندارم مامانم میگه نمیدونم معتاد شده چی شده...کلا تربیت و روان سالم ب پول نیستم ...

ماهم هیچکدوم تربیت وروان سالمی نداشتیم کاش پدرومادرایی فاقد صلاحیت بچه دار نشن گند میزنن به چندنسل وجامعه مامان من هنوزم خودش و مقصر نمیدونه اینه ک زور داره درکل دنیا جای خوبی نیست منکه چندساله به پوچی رسیدم نسبت به همه چیز بی‌تفاوتم کاش زودتر تموم شه انگار هزارساله تو این دنیام

منم یبار از یخچال دوستم بی اجازه میوه برداشتم یک گوشه داشتم میخوردم . چون هیچ وقت تو خونه میوه نداشت ...

همسایمون درخت انار داشت اصلا نمیچید میزاشت خشک بشه بریزه بچه بودم رفتم چیدم نگو منو دیده بعددها بزرگ شدم ازدواج کردم بچه دار شدم به شوهرم گفت زنت انار درخت منو چیده خیلی خجالت کشیده 

زندگی یک شور است زندگی