2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 176965 بازدید | 1978 پست
چقد همگی تو ایران سختی دیده بودیم الانم یسری ها هستن تو این شرایط و ما اکثرا بی خبریم از همه چی

آره هنوزم هستن حاشیه تهران پره،یه پسر و پدر هستن بهشون کمک میکنن بچه های کوچیک یه جفت دمپایی ندارن بپوشن پا برهنه تو کوچه میان یکیشون پاش زخم شده بود 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۰ صفحه خوندم دلم گرفت  بمیرم واس تک تک تون 

انقد غم هاتون بزرگ بود ک غم های خودم یادم رفت 🥺

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲بمیرم براتبقیتون وضعشون بهتره؟

خدانکنه عزیزم یه داداشم ازدواج کرده دوتا خاهرم موندن تو خونه سنشونم بالاست شانس ازدواج ندارن دیگه یکی دیگه از داداشا معتاده ک اونم خرجش بامادرمه داداش کوچیکه هم بلاتکلیف وبیکار تو خونست درکل داغونن 

من نداشتم کاپشن بخرم. البته پدرم هزینه پدرو مادرشو هم میداد با اینکه اونا حقوق داشتن خودشون،،، همیشه ...

عزیزم میشه یکم از آسمت توضیح بدی هرروز سرفه داشتی یا چندوقت یک بار

پسرم چهارسالونیمشه دوساله هرروز سرفه داره

خدانکنه عزیزم یه داداشم ازدواج کرده دوتا خاهرم موندن تو خونه سنشونم بالاست شانس ازدواج ندارن دیگه یک ...

😢😓💔 ایشالا خدا برای همتون معجزه ای کنه باورنشدنی براتون حمد خوندم❤️

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه های مدرسه همه اول سال با لباس فرم نو میومدن با کیف و کفش نو من باید مال پارسال میپوشیدم رنگ مانتوی من باهم فرق میکرد چون مال سال قبل بود همیشه هم ناظم از تو صف منو می‌کشید بیرون بعدا خود مدرسه بن میداد تا باهاش مانتو بگیرم

کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. م ...

وای،من و دوستم هردو شاگرد اول شدیم.اون چون یتیم بود مدرسه خودش کادو داد بهش،به من گفتن به مامانت بگو کادو بیاره.من به مامانم گفتم لباس خواهرمو واسم کادو کنه بیاره مدرسه.وقتی کادو رو بهم میدادن،غمگین ترین آدم روی زمین بودم💔

خدانکنه عزیزم یه داداشم ازدواج کرده دوتا خاهرم موندن تو خونه سنشونم بالاست شانس ازدواج ندارن دیگه یک ...

پدر منم دست کمی از پدر شما نداشت 

هرروز دعوا و کتک زنی داشتیم تو خونه هممون با شلنگ میزد مادرمو خفه می‌کرد . چن بار مامانم میخاست خودکشی کنه 

چقد گریه میکردیم 

فک کن بخاطر اینکه یه لباسش نشسته بود و میخاست بره بیرون این بلا هارو سرهممون می آورد 

تهشم میگفت من خودمو دار میزنم . و فلان ولی الانم زنده س یکم دست از اون کارهاش برداشته 

قبلا ها تو جونیش نزدیک ۲۰ سالی موادمیکشید و شراب میخورد

وای خدا هرچی میرم جلوتر میخونم بیشتر قلبم اتیش میگیره باورم نمیشهههه عین یه فیلم خیلی خیلییییی گریه ...

خاهرم بهم میگه قصه زندگیمونو بنویس اینقدر بدبختی کشیدیم نه تنها من همه ی خاهربرادرام ک هرکدوم بخان از زبون خودشون حرف بزنن یه دنیا درده تازه من اینجا بخاطر قوانین سایت خیلی چیزارو نگفتم تعلیق میشم مادرم مشکل روحی داشت پیش ما روسری میپیچیددور گردنش ک مثلا دارم خودکشی میکنیم اینقدرم می‌کشید به سرفه میفتاد باگریه روسری رو از گردنش باز میکردیم میگفتم مانی نمیر بهش مانی می‌گفتیم بابامم حریفش نمیشد فقط پشت سرش پیش فامیل حرف می‌زد