2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 199554 بازدید | 2199 پست
پدرم کارتن خواب شده والان دیگه اصلاخبری ازش ندارم،فکرمیکنی خوشبخت میشن الان ازدیدکل فامیلم من خیلی خ ...

کاملا درکت میکنم دقیقا همش سرکوفت و منته

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ما هم اینجوری بودیم یه خانواده پرجمعیت و قد و نیم قد همه محصل .   الان شکر خدا وضع مالی همه خواهر و برادرام خوبه اما خیلی چیزا دیگه جبران نمیشه .مهم نیست گذشته ها گذشته و گهی زین به پشت و گهی پشت به زین .  

خونه ماهم همیشه دعوا بود پدرم آدم ضعیفی بود مامانم عصبی وبددهن همیشه باهم جدال داشتن شب عید بود بارو ...

عزییییزم قلبم به درد اومد انگار فیلم خیلی غم انگیز دیدم وای چی کشیدی شما ؟؟؟؟ چقد حالم گرفته شد چقد از ته دل غصه خوردم  از خدا برات آرزوی بهترینارو دارم امیدوارم همیشه زندگی عالی و پر از شادی و پر از پول و برکتی داشته باشی 

از ته قلبم برات دعا کردم 

برای تو و استارتر و هرکی اینجا درددل کرد 

الهی خدا به همتون انقدددد ثروت و فراوانی و دل خوش بده همه خاطرات بد رو یادتون بره 

الان حالت چطوره واقعا؟ متولد چندی عزیزم کجا زندگی میکنی تهرانی یا شهرستان ؟ 

منم بودم

یبار کفشم سوراخ شده بود همه تو مدرسه با تعجب نگام میکردن

اخه مدرسمون بچه ها خیلی با کلاس بودن

منم پدر مادرم شاغل بودن اما نمیدونم چرا هیچ وقت پول نداشتیم

از بس مامانم مدیریت پول بلد نبود

همش اول برج مهمونی میداد تا اخر برج دیگه پول نداشتیم

عشق مهمونی دادن بود

یبار یادمه انقدر خجالت کشیدم یه انگشتر طلا از بچگیم داشتم گفتم مامان اینو بفروش برام کفش بخر

قبول کرد😐😐😐😐

رفتیم فروختیم ۹ تومن برام کفش خرید ۸ تومن

انقدر خوشحال شدم

ولی هنوز یادم میافته میگم یه مادر چقدر باید بی فکر باشه

حتی نگفت انگشترتو نگه دار برات میخرم خودم

کاش پدرومادرا یادمیگرفتن وقتی شرایطشو ندارن بچه نیارن

نمی دونم چرا این همه بچه میاوردن من الان یه دونه دارم هر چیزی ام بخواد براش فراهم می کنم ولی هرگز به دومی فکر نمی کنم 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
استارتر از اون موقع داشتم میخوندم و اومدم بگم منم عین تو و شاید بدتر از توو بودم و همسرمم عین همسرت ...

منم خیلی حسرت بقیه رو میخورم، میبینم یکی رابطش با باباش خوبه همش به گذشته خودم فکر میکنم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

زندگی پر از سختی و درد و رنجه رنجم نباشه حماقت هست    ولی به نظرم تو دنیا فقط یه طیف دسته بندی هست ظالما و عوضیا  و مظلوما و خوبا       اینا میتونن بین فقیرا یا پولدارا زشت ها یا زیبا ها تحصیل کرده ها و غیر تحصیل کرده ها باهوش ها و کم هوش ها باشن 

خدایا خودمو به تو سپردم.

من تو مدرسه غصه ی بقیه دخترارو میخوردم کفش خوب . لباس زمستونی خوب . کیف خوب . خورد و خوراک خوب . اما ...

من تو اون زندگی فقط دلم واسه مامانم کبابه ،فقط دلم پیش اونه

عزییییزم قلبم به درد اومد انگار فیلم خیلی غم انگیز دیدم وای چی کشیدی شما ؟؟؟؟ چقد حالم گرفته شد چقد ...

دورت بگردم سختیهای ک من کشیدم کسی نمیتونه حتی تصور کنم اینجا خیلی چیزارو بیان نکردم متولد ۶۲ هستم الان تهران زندگی میکنم زندگیم بدک نیست مجبورم کنار بیام