2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 101764 بازدید | 1258 پست
شاید پدرو مادرت حواسشون نبود و خودت نگفتی که برات لباس بخرن

نمیگفتم؟ زار میزدم واسه لباس و کفش

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اونقدرا بهم پول نمیده ،بگیرم کم کم بنظرت؟

زرنگ بلش از همین الان پول جمع کن تا یک سال دیگ ام نیار تا خوب جمع کنی بعد

برو با مامانت بخر بزار خونشون رنگ طوسی و زرد بگیر ک جنسیتی نیست 

منم همین کارو کردم نصف وسایلش خودم خریدم مثل گهواره و کالسکه و سایل بهداشتی و لباس هاش و اسباب بازی و .....

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ناراحت شدم تو این تاپیک فقط اشک ریختم کاش می‌تونستم کمک کنم باعث این همه فقر و نداری باید جواب ...

تازه من بدتر از خودم رو خیلی‌ دیدم 

باز خوبه که ما یه خونه داریم خودمم میرم سر کار تا این کاستی ها رو کمی جبران کنم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

ما وضع مون متوسطه اما یه زمانی مشغول خونه ساختن بودیم پول نداشتیم نون هم بخریم 

لباس های خالمو که 15 سال از من بزرگ تر بود و خیلی هیکلی میدادن به من بپوشم در حالی که من ریز بودم 

خداروشکر که گذشت اما از تحقیر ها نگم

کاربری دست 98348نفره

بچگی هام اوضاع مالیمون خوب بود یادمه بابام برای من و خواهرم النگو خرید سه تا هر کدوم . سال 78 

اصلا نمیدونستم نداشتن ینی چی . اما تمام همسایه هامون وضع معمولی و پایین. همیشه با حسرت به لباس های من و خاهرم نگاه میکردن . 

خلاصه سالها بعد همه ی اونا پیشرفت کردن و پله پله بالا رفتن .عوضش ما پله پله پایین اومدیم . راکد شدیم. خونه ماشین همش قدیمی موند . مادرمم فوت شد . 

انشالا همه انقدری داشته باشن ک اونجور دلشون میخاد خرج کنن سفر برن بخورن بپوشن شاد باشن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ما وضع مون متوسطه اما یه زمانی مشغول خونه ساختن بودیم پول نداشتیم نون هم بخریم لباس های خالمو که 15 ...

تو یه خونه زندگی میکردیم که قبلا عکاسی بود کلا 40 متر نمیشد

دیوار هاش یه مدل گچ بخصوصی داشت که وقتی یکم دستت بهش میخورد همش میریخت رو زمین چقد غصه میخوردم و گریه میکردم به بهونه اون دیوارا در حالی که همه غصم از شدت فشار اون روزا بود 

کاربری دست 98348نفره

خانواده منم خسیس بودمدرسه صدامون میزد بهمون کفش کتانی سه خط افغانیا میپوشن میداد فک کن کلاس اول دبست ...

ببخشید این سوالو میپرسم، ولی این خساست به جایی هم رسید؟

منظورم اینه پیشرفت خاصی کردن خانواده ت؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

به نظر من موندن تو گذشته اشتباهه

خیلی از ثروتمندان و کارخانه‌ دارای معروف تو کودکی زندگی فلاکت بار و سختی داشتند

زندگی نامه ی سهامدار لویی ویتون، علیرضا نبی، پرفسور حسابی و ... رو بخونید 

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
تو یه خونه زندگی میکردیم که قبلا عکاسی بود کلا 40 متر نمیشددیوار هاش یه مدل گچ بخصوصی داشت که وقتی ی ...

الان هر از گاهی دست میکشم به دیوارای خونم و یاد اون روزا میوفتم و خدارو شکر میکنم 

کاربری دست 98348نفره

من همیشه لباس کهنه های دخترخالهام رو می پوشیدم همیشه چشمام غم داشت اونارو می‌دیدم چونکه شیک بودن ولی من...

هیچ پالتو یا کاپشنی نداشتم میرفتم مدرسه از سرما یخ میکردم 

غیر از اینا هزار تا بی محبتی از طرف خانواده دیدم 

منکه مشکلی نداشتم سالی یبار لباس بخرم بجاش پدر مادر خوبی داشتم برای تربیتم خیلی تلاش کردن و تلاش کردن کم نذارن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

ضعیف نبود اما خسیس بودفقط بفکر پسراش

بابای منم 

با اینکه تو رفاه بودیم اما فقط خورد و خوراک و لباس اینا شاملمونه هنوزم همیناس

برای جف برادرام دهه ۷۰ سهام خرید فرستاد دانشگاه آزاد نفری یدونه زمین مسکونی داخل شهر زد به نامشون + ماشین 

خرج عروسیشونم خودش داد 

البته بابام نمیخواست زمیناشو بهشون بده مامانم مجبورش کرد گفت بده بفروشن خونه بخرن نمیتونم ببینم پسرام هر سال دارن اسباب کشی میکنن

یه زمین خوب مونده به مامانم میگم اگه داداس سوم داستم اینم داده بود به اون 😂