2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 90830 بازدید | 1169 پست

من هرچی می‌گذشت تو خونه و تحمل میکردم میریختم تو خودم ولی بابام یسری وقتا میزد خودشو ب اون در تو حیاط جیغ و داد و فوش راه مینداخت چقدر خجالت میکشیدم بعدش برم بیرون 

یا مامانم می‌شست پیش هر کی از بدبختی های زندگیمون میگفت با جزئیات آنقدر خورد میشدم هزار بار بهش میگفتم نگو 

مردم که کمک نمیتونن کنن حداقل نزار با ترحم رفتار کنن 

من با خواهرم تنها ک میشیم همش از گذشته حرف می‌زنیم اون خیلی حساسه میشینیم تا چندساعت گریه میکنیم

زندگی یه خواهر بزرگتر بهم بدهکاره 😢 گرچه خداروشکر میکنم ندارمش چون اونم باید با من بدبختی میکشید  

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدای من 😔😔😔😔 منم بودجه نداشتم واسه ماهانم خونریزیمم زیاد بود یادمه یه نوار و تا کامل پر نشده بود ...

چقد غم انگیز عوارضش تا اخرعمر همراه ادم میمونه خیلی ناراحت شدم بااین کامنتت

کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

خودت هم نباید چیزی از گذشته آت ب روی همسرت می اوردی و بیاری 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ممنون عزیزم ۵۸ سالش بود قبلش آمد چندروز خونم بود بابچهام بازی می‌کرد وقتی ک رفت رفتم تو کوچه ک بهش ب ...

دلم تیکه تیکه شد 😭😭😭😭 روحش در ارامش باشه عزیزم 😔😔😔😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

ای جانم ناراحت شدم😞😞😞

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
بنظرتون الانم همچبن خونواده هایی هستن؟؟البته ماهستیما دلم مبل میخواد برای خواستگاریام😔 کابینتای اش ...

عزیزم مبل  مهم نیس واسه کابینتم یه چند متر برچسب بخر ارزونه قیمتی نداره تا جایی که میتونی با حوصله خودت ظاهرشونو مرتب کن 

با دل های پرتون برای من هم دعا کنید با عشقم ازدواج کنم و نفذی یه صلوات مهمونم کنید لطفاً 🥺🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

مدرسه تیزهوشان قبول شدم اونجا همه جور کلاسی میرفتن ولی من سر خرید یدونه کتاب کمک درسی فوش میخوردم انگار والدینم توقع داشتند درس رو همینجوری تو مدرسه گوش دادنی فول میشدم ایکاش تو مدرسه عادی درس میخوندم تو جمع قشر متوسط و زیرمتوسط سر نمره کم گرفتنام کتک نمیخوردم😔💔 من حتی برای کلاس های آنلاین گوشی هم نداشتم 

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
ما ضعف سلامتی داشتیم مادرم دو سال درگیر بیماری قلبی بود دو سال قبل اونم نزدیک سه سال کامل درگیر کلیه ...

عزیز دلم خستگی و اضطرابتو حس کردم کاملا ،کاش بابات زودی خوب شه 😔

اره میتونم یکم جمع کنم بنظرت کم کم بخرم بذارم خونه بابام؟ الان حامله نیستم

بخر،ب شوهرت بگو سیسمونی وظیفه پدر بچه است

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم مانتوم و پشت و رو کردم،از چمدون پاره ک گوشه حیاط بود برای خودم کیف دوختم،دکمه های مانتوی خواهرم ...

بسه😂😂😂

خدایی بازم احساس حقارت نکردم من همیشه شاگرد اول مدرسه بودم دانشگاه دولتی قبول شدم الان کارمندم دستم به دهنم میرسه   خدا رو شکر 

همیشه نگران این بودم بچه هام کمبودی داشته باشن الان به لطف خدا موانع رفع شده .شاکرم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
ما هم همینطور ،یاد بد رفتاریای بابام میفتم میخوام فقط بمیرم ،یه سال عید یه جعبه شیرینی خرید من بچه ب ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊