نه سالم بود برادرم دو سالش بود بغلم بود......دختر عموم سه سالش بستنی لیس میزد....سال ۷۷....برادرم با حسررررررت بهش نگاه میکرد....اون لحظه یه دختر بچه نه ساله از دورن تکه تکه شد.....قطره قطره اشکم سرازیر شد ...بیصدا ..کسی متوجه اشکام نشد..برادرم تا چند روز هی میگفت نم نم میخوام...ما ه ها براش یک تومن یک تومن جمع کردم براش خریدم ..خودم هم نخوردم....خییییلی سخته یه دختر نه ساله همچین ترومای داشته باشه...الان برای بچه هام خییییلی خرج میکنم...همه بهم میگن لوس میشن پررو میشن...ولی من اهمیت نمیدم...دوس ندارم حسرت هییییییییییچی داسته باشن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه بار دایی بیشعورم خانه مادر بزرگم جلو همه فامیل برگشت بهم گفت مامانت همه میوه های گندیده بازار رو میخره....منم اول بلوغ.......اون لحظه مردم و زنده شدم بدنم یخ کرد..داغ شد
میدونی فقط گناهم این بود نداشتم بپوشم ،فقط بخاطر همین باید انگ حسادت میخورد بهم ،خدا شاهده هبچ رفتاری هم نداشتم که از روی اون این حرفو بزنن به همون خدا قسم اصلا حسادت نکردم
اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
فکر کنید تا اینوقت از سال ما هنوز بخاری وصل نکرده بودیم و توی سرما بودیم وقتی هم بخاری آوردن آنقدر کم بود شعله اش که هیچوقت گرم نمیشدیم میرفتم خونه همسایه میدیدم گرم و غذا دارن دوست نداشتم برم خونه خودمون
مادرم میرفت کلفتی و از بچگی تنها بودم غذا و لباس از خونه های که کار میکرد برامون میآورد دوست داشتم مادرم کنارم باشه همش استرس داشتم وقتی نبود هنوزم از سرما بدم میاد و یاد کودکی هام میفتم
تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
اخه بهترم شه دیگه فرقی بحالم نداره افسردگی شدید دارم به خودکشی فکر میکنم شهامتشو ندارم چیه ابن زندگی ...
من خودم تاحالا چندین بار فسردگی گرفتم ۲بار تا مرزخودکشی رفتم داداشم خودکشی ناموفق داشت و رگش رو زد مامانم ۲باراقدام به خودکشی کرد خواهر بزرگ ترم رو از درخت که داشت خودشو حلق آویز میکرد نجات دادیم🥲
وقتی وضعیت زندگیتون بهتر بشه وقتی ببینی خانوادت خوشحاله مطمئن باش دیگه به خودکشی فکر نمیکنی تو که تا اینجا اومدی بازم تحمل کن و تلاش کن مطمئنم نتیجه میده 🥲
آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃