2777
2789

انشالله خوشبخت بشه سه ماه قبل عقدش بود

منم زمان عقد اون یه خواستگار پولدار داشتم به خاطر ترس از اینکه جهیزیه ندارم به خاطر اینکه پدرم بیماره و رفتارای نرمالی نداره پروندمش

البته اولین موردی نبود ک به این خاطر به این نتیجه نرسید

چی میشد منم وقتی خواستگار برام میومد فقط به فکر خود طرف میبودم نه اینکه چطور با خانوادم روبرو بشن 

دلم میگیره از این وضعیت اگه نتونم ازدواج کنم تا آخر عمر چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقصیر پدر و مادرای بی مسئولیته که ندارن و مارو به دنیا اوردن. منم شرایطم مثل توئه ولی فرصت شناخت میدم و سعی میکنم جای جهیزیه طلا پس انداز کنم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

اشتباه کردی تو شدایطط رو میگفتی برای یه پولدار اصیل این چیزا مهم نیست 

تازه به دوران رسیده ها دنبال جهیزیه کامل و بی کم و کسری که بکوبن سر دختر

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

هیچ کس بی نقص نیست. 

هر ادمی در کنار خوبی هاش ، بدی هایی داره.

برای جهیزیه حتما نباید همه چیز خرید چیزهایی که لازمه. سه تیکه با داماده. نمیدونم اهل کجایی.وام ازدواج هم هست از بانک هم میشه وام گرفت .

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
تقصیر پدر و مادرای بی مسئولیته که ندارن و مارو به دنیا اوردن. منم شرایطم مثل توئه ولی فرصت شناخت مید ...

پدرم داره به شدت و بیمار گونه خسیسه 

تقصیر پدر مادرمون ک هست ولی من مامانم زن دوم بابامه و من تک فرزندم گاهی میگم حق داشته اون دوران برای اینکه حسرت به دل نمونه منو به دنیا آورده