2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 104042 بازدید | 1279 پست

من یادمه مادرم یک کیلو یک کیلو برنج میخرید....ماه به ماه بود در حسرت برنج خالی بودیم...یه بار ماه رمضان بود..هممون روزه.. شوهر عمه م یه مرغ بزرگ آورد تو حیاتمون...اون قدر به‌هم برخورد..ولی بعدش خوشحال شدم....یه زمانی هم میرفتم دانشگاه شهرستان فقط ۱۲۰۰ تومن داشتم ..با اتو بوس میرفتم..و برمیگشتم..موقع نهار میرفتم نماز خونه ..به دوستام میگفتم من غذای بیرن نمی‌خورم....وسواس دارم.....پوووووف.....پول شهریه هم هر دفعه از یکی از خاله یا دایی هام قرض میکرد..۱۵۰ هزار بود.....مامان عزیزم هزار تومن هزار تومن جمعش میکرد برام......الان خدا روشکر همسر عزیزم خیییییلی داره..کارتش پیش منه...ولی هیییچ خریدی بهم لذت نمیده....بجاش برای دو تا دخترام ولخرجی میکنم .....نمیخوام اونا حسرتی داشته باشن

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
دلت نگیره .اللن هیچی برام مهم نبود.من دردم لباس ونداری نبود دردم بی مهری مادرمم بود .چه فوشهای زشتی ...

منم این دردا رو کشیدم سر سفره تو غذام اب میریختن نمیذاشتن بخورم سر اینکه من سنم کم بود بلد نبودم خوب آشپزی کنم و وسط کوکو یکم خوب برشته نشده بود ،اینقدد از این چیزا دیدم و کشیدم، تحقیر از خونواده خودم شروع شد بعد نوبت اقوام شد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من زن دوم بود مردم بخاطر رضای خدا بهمون یه اتاق میدادن واسه زندگی بابام تهران کارگری میکرد توم ...

😔😔😔😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بیشتر شبا که چیزی نداشیم بخوریم اگرم بود ی تخم مرغ نفری نصفی پرجمعیت بودیم لباس که سه سال  درمیون . خونمون از هرجای چکه میکرداز  زمستون بیزار بودیم بخاری نفتی بود نفت نداشیم خودمو گرم کنیم . حموم نداشیم  میرفتیم خونه عمه م حموم . حسرت همچی رو داشتم لباس نو غذای خوب خیلی سختی کشیدم خیلی

طبیعیه که هر بار یادت بیاد دلت بگیره ، سعی کن فراموش کنی بخدا ا ذهن ما آذما خیلی قوی هست و بیشترین خ ...

ممنون عزیزم کاش همه خاطره های بد رو یه روزی کامل از دلم و ذهنم پاک کنم 

منم این دردا رو کشیدم سر سفره تو غذام اب میریختن نمیذاشتن بخورم سر اینکه من سنم کم بود بلد نبودم خوب ...

هیچی برات مهم نباشه .تا میتونی زندگی الانتو بکن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
تاحالا بهت تجاوز شده ،شده گسنه بخابی ،شده خودت و مامانت برین تو خونه های مردم کار کنین ،شده آرزوی ی ...

خیلی بدتر از اینا هم بهم تجاوز شد هم ازم سواستفاده شد بابام بخاطر فقر خودکشی کرد خواهرام تو تالار کلفتی میکردن خودم تو خونه های مردم کار کردم دفتر رئیس جمهور رفتم چندبار چندشب بابچهام توهمون پاستور جلو دفتر ریاست جمهوری خابیدم ک کمکم کنن چیزایی ک من دیدم کوشیدم هیچکس ندیده خیلی چیزارو نمیتونم بگم چون تعلیق میشم 

مامان من زن دوم بود مردم بخاطر رضای خدا بهمون یه اتاق میدادن واسه زندگی بابام تهران کارگری میکرد توم ...

بمیرم برات واقعا میدونم فقر خیلی سخته  میدونم خیلی سختی کشیدی 😭😭😭

تو حتی بیشتر از من سختی کشیدیامیدوارم خدا جواب این همه سختی رو بهت بده💔🥲

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

خیلی چیزا هست که بخوام بگم یه کتاب میشه 

ولی این چیزا هیچ وقت برام عقده نشدن 

هیچ وقت اعتراض نکردم 

هر چی بود راضی بودم 

حتی الان که میویسم دلم برای بچگی هام تنگ میشه 

یه حسرتی گوشه دلم مونده ها 

نمیگم حسرت ندارم 

ولی عقده ندارم 

باهاش کنار اومدم 

حتی همونموقع هم وقتی لباس کهنه میپوشیدم 

چشمم به خوراکی بقیه بود 

و خیلی چیزای دیگه 

ولی خوشحال بودم 

و بابت نداشتنها خودمو اذیت نمیکردم 

الان ناراحتی .نباید ناراحت باشی .زندگیتوبکن .من اینجوریم .فدای اون قلبت بشم .خداهست .دورت بگردم .من ...

ممنونم عزیزم ،من خیلی حافظه ضعیفی دارم نمیدونم چرا اینا از یادم نمیره ،کاش خدا خودش یه نظر به دلمون بکنه خودش اروممون کنه 

اون دوران که گذشت و تموم شد...منم سختیای زیادی رو کشیدم یاداوریش اذیتم میکنه...

امیدوارم الان و درحال حاضر حال هممون خوب باشه و جیبمون پر پول

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤