2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 114455 بازدید | 1425 پست
باشه ولی هیچکی مثل من سختی نکشیده بخام بگم کسی باور نمیکنه میگن بلوف میزنه

تاحالا بهت تجاوز  شده ،شده گسنه بخابی ،شده خودت و مامانت برین تو خونه های مردم کار کنین ،شده آرزوی یه حموم و دسشویی رو داشته باشین ،شده آرزوی یه جفت کفش رو داشته باشی،شده عزیزترین افراد زندگیت توی فقر شدید بیماری خاص بگیرن،شده هرشب خونتون دعوا باشه ،شده تو اقوام هیشکی آدم حسابتون نکنه چون فقیری و هزار چیز دیگه 

اگه اینا رو و حتی بیشتر تجربه ‌کردی  بدون مثل همیم💔

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

یه سال مدرسه گفت باید مانتو جلو بسته بپوشین 

من قرار بود مانتوی پارسالم رو بپوشم 

ولی مدرسه دکمه دار قبول نمیکرد میگفت باید جلو بسته باشه 

با چرخ جلوی مانتومو تا پایین دوختم 

ناظم دید دلش سوخت برام یه دست مانتو شلوار دادن از مدرسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خونواده متوسطی داشتم بابام وقتی ۶سالم بود توماموریت شهید شد ولی هیچ وقت مامانم نزاشت چشممون ب لباس یا خوراک کسی باشه ولی بازم اون رفاه ونداشتیم الان که سالهاست متاهلم وهمسرم میتونه کل اون شهری که توش زندگی میکردم وبخره ولی هیچی نمیتونه زمان ب عقب برگردونه وخوشی واقعی بچگی که باید کنار بابام توبغل بابام سرمیکردم ونمیشه خوشبختی واقعی رونمیتونم احساس کنم

من نوارکثیف خواهرمو که استفاده کرده بودازسطل زباله برمیداشتم استفاده میکردم .قشنگ یادمه نزدیک به پاک ...

خدای من 😔😔😔😔 منم بودجه نداشتم واسه ماهانم خونریزیمم زیاد بود یادمه یه نوار و تا کامل پر نشده بود دور نمینداختم ،بوی گوه میدادم اون وقتا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔😔 یه بسته ده تایی رو با اون وضعیت تا سه دوره نگهش میداشتم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
الان یادم میاد دلم میخواد خودمو بکشم ، اخه فکرشو بکن پایین مبل مینشستم رو زمین چقدرررر ضایع بود این ...

گذشته ها گذشته. منم دردهای شمارو کشیدم حوصله تعریف ندارم اما با هر کامنتتون بغض کردم و اشک پر چشمام شد. ولی یه چیزی میگم قبول کن ،هیچکس اینا یادش نیست، انگار اون روزگارها وجود نداشتن، زمان حال رو فقط میبینن مردم، اینا فقط تو فکر ماست که برا خودمون مرور میکنیم. 

مامانم میگفت یبار باباش براشون کفش میخره ،شبا موقع خواب کفشارو بغل میکردن میخوابیدن از ذوق ! یا هیچوقت لباس نداشتن تو مهمونی ها، جالبه که پدربزرگ من پولداره و پسراش الان میلیاردی هزینه میکنن واسه دخترا زورش میومده همشونم زود شوهر داده که راحت شه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دلم گرفته خیلی

دلت نگیره .اللن هیچی برام مهم نبود.من دردم لباس ونداری نبود دردم بی مهری مادرمم بود .چه فوشهای زشتی بهم میداد .وای مایستادم پیش بخاری گرم بشم بامشت میزد به پام میگفت چقدربدم میادازت چقدرزشتی .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ميشه بگي لطفا بگو

مامان من زن دوم بود مردم بخاطر رضای خدا بهمون یه اتاق میدادن واسه زندگی بابام تهران کارگری میکرد تومردم انگشت نما بودیم داداشام از بچگی پفک والاسکا می‌میفروختن واسه پول لباسش وکفششون غذامون یاتخم مرغ بود یا عدسی بابام خودکشی کرد داداشم معتاده دوتا خاهر دارم ک هنو، ازدواج نکردن خودمم ک از همشون بدتر من هرروز زندگیم یه کتابه توچندسطر نمیشه توضیح بدم 

گذشته ها گذشته. منم دردهای شمارو کشیدم حوصله تعریف ندارم اما با هر کامنتتون بغض کردم و اشک پر چشمام ...

ممطمئنی؟ بنظرت کسی اون فضاحت رو فراموش میکنه؟ من قدیم بدبخت و فقیر و بیچاره پر از رفتارای ضایع و سر و وضع افتضاح، من بودم فراموش نمیکردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
دلم گرفته خیلی

طبیعیه که هر بار یادت بیاد دلت بگیره ، سعی کن فراموش کنی بخدا ا ذهن ما آذما خیلی قوی هست و بیشترین خاطرات بد رو بیادمون میاره چون انرژی منفی به ما میده ولی اگه سعی کنی فراموش کنی زندگیت روز به روز بهتر میشه عزیز دلم ، انشالله بچه دار بشی و انقد سرگرم بشی که گذشته از ذهنت کامل بره

خدای من 😔😔😔😔 منم بودجه نداشتم واسه ماهانم خونریزیمم زیاد بود یادمه یه نوار و تا کامل پر نشده بود ...

الان ناراحتی .نباید ناراحت باشی .زندگیتوبکن .من اینجوریم .فدای اون قلبت بشم .خداهست .دورت بگردم .من کشیدم باید رها کنی .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .