2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 58388 بازدید | 834 پست
الهی بمیرم برات واقعا دردناکه، ولی الان چند سالته؟ اون خاطرات رو فراموش کنه و زندگیتو از نو بساز

الان ۳۰ سالمه ،پیر شدم رفت

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما واقعا وضعمون بد نبود پدرم کارمند دولتی بود کنارش کار آزادم داشت ولی ی دوره ب حدی ب پی‌سی خوردیم و در ورشکستگی بودیم تا دو سه سال ک یادمه مامانم تو ماکارانی گوشت نمیریخت یا ی کفشی که دو سال پوشیدم تنگ بود مامانم میذاشت جلو بخاری ک باز شه بتونم بپوشم خیلییی دوران سختی بود با اینکه بچه بودم

دانشجوی پزشکی 🩺

منم شوهرکردم لباس گرم نداشتم باخودم بیارم خونه شوهر .مادرشوهروخواهرشوهرم مسخره میکردن منو ..خواهرشوه ...

وای نگم از اون حس تحقیر

از اینکه طرف فکر می کنه چقدر خوبه ولی خدا می دونه اون تحقیرا دل ادمو هزار تکه می کنه

همش بهم میگفتن تو بلد نیستی تیپ بزنی

من دردمو به کی می گفتم؟ پدری داشتم که رژ زدن و لاک زدن رو خلاف شرع می دونست و هزار تا حرف زشت بهم میزد... 

نه خواب داشتم نه خوراک

زیر ۴۰ کیلو وزنم بود... 

بهتره دیگه نگم... گذشت اون دوران... به جاش، روزایی اومد که من با درآمد خودم، چه تیپایی زدم که اونا از حسادت دق کردن

من پوست موز از جلو خونه همسایه آوردم انداختم پبش خونه خودمون ک بگم باکلاسیم موزدمیخوربم ،ی بارم براا ...

منم ۷ سالگی میوه میدزدیدم مامانم یه تخم مرغ درست میکرد واسه منو دوتا داداشام خودشم

حرف هم بزنم دربارش چیزی تغییر نمیکنه ،رواتپزشکمم پیشنهاد داد پیش روانشناس برم قبول نکردم

عزیزم رواندرمانی فقط حرف زدن نیس

مدل ارتباط با تراپیست با تعریف کردن و درددل کردن فرق داره

اگر توانایی مالی داری برای درمان لطفا از خودت دریغ نکن

میرفتم مهمونی جایی که مبل داشتن میرفتم رو زمین مینشستم 😂😂 که بگن این دلش نمیخواد رو مبل بشینه اینقدر ضایع بودم خدا میدونه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: