2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13950 بازدید | 425 پست
دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

وقتی یه چیزی از شوهرم میخوام مادر شوهرم میگه مگه خونه بابات چی داشتی که اینقد توقع داری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا به منکه پتو دادنمن زورم از خانواده ی خودمه

دقیقا ،اینقدر تو عقد خود خانوادم اذیتم کردن تصورشو نمیکنی، من چوب دوسرطلا بودم هیچوقت رنگ ارامش ندیدم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
شوهرم من اگه یک میلیون بهم بده کلی ازم می پرسه چکارش کردی همیشه خودم از پس اندازان میخرم چیزی

شوهر منم الان گیر داره بچه دار بشیم ،خانوادم که نمیتونن سیسمونی بخرن موندم چیکار کنم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

اين چ حرفيه خداروشكر كن الان ديگه مثل گذشته نيست برات 

خداروشكر كن ميتوني يه كمك هر چند كوچيك ب خانوادت كني

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

چشم به راه عیدی بودم هرسال از خاله دایی عیدی بگیرم یکم دستم پول بیاد ،همیشه چشمم به دستشون بود تو عیدا

مال منم نخریدن خودت از پس اندازان بخر ببر بزار خونه مامانت

اونقدرا بهم پول نمیده ،بگیرم کم کم بنظرت؟ 

خودت پس انداز نداری چندتاچیزبخری بگی خانوادت گرفتن؟

اره میتونم یکم جمع کنم بنظرت کم کم بخرم بذارم خونه بابام؟ الان حامله نیستم

اونجا که از نداری تو گرما و سرما تو زمین کشاورزی و دامداری کار کردیم با آب سرد از چشمه خودمون و شستیم . تو برف پیاده رفتیم مدرسه آخرم بابامون پسر دوست بود قدر ما دخترا رو نمیدونست