2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 91101 بازدید | 1171 پست
بدبختی اینه الانم که شوهر کردی شوهرت به چشم بدبخت زن قانع نگاه میکنه

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

چند سالگي ازدواج كردي شوهرت وضعش خوبه 

خداروشكر 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
دقیقا حسرت پالتوروداشتم .بهم میگفتن چرانمیخری میگفتم دوست ندارم وله له میزدم برای پالتو ..پول توجیبی ...

متم بخدا ارزوی پالتو داشتم ، ارزو داشتم مثل بقیه همکلاسیام شال و کلاه داشته باشم 

حس میکنم بچگی نکردم فقط حسرت خوردم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

ای بابا ول کن.منم از هشت سلگی یتیم شدیم.۵ تا بچه قد و نیم قد.عموم از تو زندان می‌گفت فقط دعا کنید نیام بیرون.بیچارتون میکنم.حالا ما اصن کاری باهاش نکرده بودیم ولی دعوا با بابام و میخواست سر ما خالی کنه.مامانم یه روز یه قالی ۴ متری با خودش برد بازار که بفروشه باهاش غذا بخره.وقتی برگشت دیدیم هنوز دستشه.یعنی هیچ وقت اون صحنه ناامیدی ۵ تا بچه یتیم گشنه و خجالت زدگی مامانم یادم نمیره.دوچرخه دوستم و با دستمال پاک میکردم تا اجازه بده باهاش دور بزنم اونم در حد یه دور.

الان خداروشکر خودم کار میکنم درآمد عالی دارم.مامانم و ساپورت میکنم.براش همه چی خریدم خونه وسیله.یخچال و فریزرش همیشه پره.زیاد به گذشته فک نمیکنم.سعی میکنم در حال زندگی کنم.خدا خیلی بزرگ و عزیزه.خدایا شکرت

من تو عقد نه عیدی داشتم نه یلدایی نه قربونی ، اون وقتا همه طلا میخریدن واسه یلدایی طلا گرمی نهایت ۱۵ ...

دقیقا به منکه پتو دادن

من زورم از خانواده ی خودمه

1403/5/22مردم
کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. م ...

به همه جایزه میدادن به من سررسید سال قبل ،عمق فاجعه رو ببین ،میدونستن ندارم تحقیرم میکردن 

كاش منم حداقل شوهر پولدار ميكردم نه اينكه از خودم صد و بيست درجه پاينتر اه حالم بد شد باز

شوهر من پولدار نیست فقط دستش به دهنش میرسه، من وضعیت خیلی حیلی بدی داشتم

کاش پدرومادرا یادمیگرفتن وقتی شرایطشو ندارن بچه نیارن

باید یکی دیگه باشه که با همدیگه بدبخت بشن ،حیفه تنهایی سختی بکشن خب

چند سالگي ازدواج كردي شوهرت وضعش خوبه خداروشكر

۲۲ ازدواج کردم،  وضعش خوبه پولدار نیست ولی دستش به دهنش میرسه 

به همه جایزه میدادن به من سررسید سال قبل ،عمق فاجعه رو ببین ،میدونستن ندارم تحقیرم میکردن

منم هیچ وقت پول کمک به مدرسه نداشتم بدم.اونام میدونستن کارنامه من و بدون کمک به مدرسه میدادن.میدونستن فایده نداره.من پول بده نیستم  

ای بابا ول کن.منم از هشت سلگی یتیم شدیم.۵ تا بچه قد و نیم قد.عموم از تو زندان می‌گفت فقط دعا کنید نی ...

کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو نمیکنی ، حتی تو ازدواجمم خوشحال نیستم چون هرچن وقت یه بار شوهرم تو هربحثی پیش بیاد کل زندگیمو میکشه جلو چشمم