2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 164088 بازدید | 1918 پست
یعنی الانم تو سختی هستی ؟؟ یا خدا برات جبران کرد

الان متوسطم ، حداقلا رو دارم لااقل با حسرت به بقیه نگاه نمیکنم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها منم دهه شصتی ام. به جرات میگم همه این بدبختیا رو داشتیم

حتی بدتر

تا دبیرستان البته

ولی خوردن و پوشیدن هیچوقت واسمون حسرت نشد

چیزی که خیلییییی براش ناراحتیم اینه که کاش پدرمون دوستمون داشت و مادرمون فهمیده تر بود. عقل و احساسمون رشد نکرد

چون به خاطر فقر با هیچکس رابطه نداشتیم

فقط و فقط مدرسه میرفتیم

میخوام بگم اگه بچه دارید فقط سعی کنید رو بعد احساسی بچه خیلی وقت بزارید

ما خونه بابامون فرسوده شدیم. یه حالت انجماد که حتی امکانات هم داریم بازم انگیزه واسه پیشزفت نداریم. از زندگی خسته شدیم

وای با این تاپیک چقد گذشتم اومد جلو چشم مرور شد، تو مدرسه تو حسرت مدادرنگی دوازده تایی بودم وقتی میخ ...

من اونقدر وضعمون بد بود تو خواب میدیدم زمین کندم طلا پیدا کردم ،بعدش که بیدار میشدم اینقدر غم تو دلم میشست نیم ساعت منگ به دیوار نگاه میکردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
قضاوت نکن پرتوقع هم نباش وقتی خودت میگی نداشتن پس درک کن

فقط برا همسر من نداشتن چون خواهرشوهرم با من نامزدی عقد کرد برا اون داشتن  فقط همیشه بقول همسرم بر اون نداشتن منم هیچ توقعی ندارم ازشون خدا همسرمو حفظ کنه برام کم کسری نذاشته

من تو بچگی فقط بوی نارنگی رو شنیدم هیچ وقت نخوردم تو مدرسه بوی نارنگی نیومد فقط 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چقد غم انگیز عوارضش تا اخرعمر همراه ادم میمونه خیلی ناراحت شدم بااین کامنتت

اره همون موقع هم عفونت میگرفتم و خوب میشدم و دوباره تکرار، یه بار به مامانم گفتم مشکل عفونت دارم مامانم گفت دختر مجرد که دکتر زنان نمیبرن ، مردم حرف درمیارن ،حالا مردم کی بودن خدا میدونه اینقدر خارش و سوزش رو تحمل کردم خودش خوب شد ، به بدنم خیلی بدهکارم خیلی عذابش دادم

خودت هم نباید چیزی از گذشته آت ب روی همسرت می اوردی و بیاری

عزیزم بابام و بابای شوهرم دوست بودن از جیک و پوکمون خبر داره جیزی نبود بتونم پنهونش کنم

ببین ی چیزی بگم فقط 

زنگ هنر معلم گفت ی روز میگم سیب قرمز بیارید از روش نقاشی بکشید من تا آخر سال استرس اون روز رو داشتم که اگه بگه من سیب قرمز از کدوم گوری بیارم که هیچ وقت هم نگفت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بخر،ب شوهرت بگو سیسمونی وظیفه پدر بچه است

درسته خودمم این حرفو قبول دارم ولی اطرافیان و هرکسی که میشناسم بچه اول رو بابای دختر میده، من توقعی ندارم فقط دلم میگیره بعضی وقتا

الان وضع و اوضاعتون بهتره عزیزم؟

بله هممون به شدت درسخون و باهوش بودیم(منظورم بچه های خانوادس) خداروشکرالان شغل های خوب داریم و واقعا هم برای جایگاه امروز مون تلاش کردیم 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
زرنگ بلش از همین الان پول جمع کن تا یک سال دیگ ام نیار تا خوب جمع کنی بعدبرو با مامانت بخر بزار خونش ...

ممنون عزیزم همینکارو میکنم ، تا وسایلو تکمیل نکردم زیر بار نمیرم

وااین طوری مریض نمی شدی دختر 😞😞 حداقل لباس کهنه هات روکه نمی خواستی پاره می کردی جای نواراستفاده م ...

نمیدونستم چیکار کنم ،پریود که شدم مامانم یه بسته نوار انداخت تو بغلم و رفت حتی یه کلام حرف نزد دربارش