nargileshon مدیر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 عنوان نازتو میخرم گرون | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 92 پست به عطرت میگم رو پیرهنم بمون :)از لحاظ روحی یه پسری میخوام تو شخصیت ممرضا شایع که ارزشم رو همینقدر قشنگ درک کنه :)کسی که دوست دختر بچگیشو میگیره واقعا مرد زندگیه 😁 امروز | 00:23 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 وای خدایا چه راهکارای عجیبی داری پیش پام میزاری ایجوری قپونی میبرن سلاخیم کنن ولیاین مخ زدن نیست به ... روی خوش نشون بدی باختیبذار بفهمه لنگش نیستیبعد پسرا وقتی حرصی میشن بیشتر برای مخ طرفو زدن تلاش میکنن
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 😐کی همچین چیزی گفته همسرش لی لی بازرگان که خیلی هم معروفه لی لی اومد آب بخوره افتاد تو حوضک😂
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 از ممرضا رسید ب پلیستهش تو یک ماموریت میکشنش باز میای ما دلداریت بدیمشغل پرریسکیه پلی*س ماموریت نیستتوی اماکن عمومی تردد داره بابا من چیکار کنم که تاپم ممرضاست و پلی*سه هم همچین شخصیتی داره خب !!!!وای نگووووچیکار داری به بچه ی مردم 🙂💔😁
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 پلی*س ماموریت نیستتوی اماکن عمومی تردد داره بابا من چیکار کنم که تاپم ممرضاست و پلی*سه هم همچین شخصی ... پس پلیس بازی دوست داریمنتظر روزی ام ک بهت دستبند بزنه😂
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 منو شوهرم از بچگی دوست بودیم از نوجونی مون باهم بزرگ شدیم و جوون شدیم دانشجو شدیم ازدواج کردیم خیلیی ... انشالله خوشبخت باشین کنار هم حقیقتا خیلی حس قشنگیه 😍💖🌿ولی من میترسم برم تو رابطه و از این کار فعلا بیزارم علتش هم اینه که خیلی احساساتی امظاهرم مظلومه ولی یه کارکتر قد و نچسب دارم به نظر خودم :)
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 انشالله خوشبخت باشین کنار هم حقیقتا خیلی حس قشنگیه 😍💖🌿ولی من میترسم برم تو رابطه و از این کار فعل ... حاجی تو پارادوکسی
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 روی خوش نشون بدی باختیبذار بفهمه لنگش نیستیبعد پسرا وقتی حرصی میشن بیشتر برای مخ طرفو زدن تلاش میکنن خودمم اینطور فکر میکردم تا اینکه دوستام اومدن و گفتن برو نخ بده سلام کن لبخند بزنارتباط بگیر ولی شاید اون اصلا نخواد مخ منو بزنه چه دلیلی داره که مخ منو بخواد بزنه اصلا !؟اون بچه خشگلع خیر سرش 😂(قشنگ عدم اعتماد به نفس توم موج میزنه)
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 خودمم اینطور فکر میکردم تا اینکه دوستام اومدن و گفتن برو نخ بده سلام کن لبخند بزنارتباط بگیر ولی شای ... پسر فرقی براش ندارهمیخواد مختو بزنهفقط کافیه نخ بدیب قیافه و اینا هم نیستبرو بهش بگو زشتدر مخ زدن هار میشه
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 پس پلیس بازی دوست داریمنتظر روزی ام ک بهت دستبند بزنه😂 حاضرم منو انفردای بندازه بابادستنبد که اول ماجراس😂😂
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 569 حاضرم منو انفردای بندازه بابادستنبد که اول ماجراس😂😂 چ فانتزیااا
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 حاجی تو پارادوکسی بله بله ممنون که داری درکم میکنی 😂👌
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 پسر فرقی براش ندارهمیخواد مختو بزنهفقط کافیه نخ بدیب قیافه و اینا هم نیستبرو بهش بگو زشتدر مخ زدن ها ... حالا اونقدر که خودمو زیر سوال بردم هم ، بد نیستم که کسی برای زدن مخم تلاشی نکنه خدایی روزانه سه تا پیشنهادو دارم تو محل کارم 😂👌ولی خب ایندفعه میرم و معکوس بهش نخ میدم قهوه ایش میکنم قشنگ 😂فقط ایشالله که بهش بر نخوره چون خیلی صاف و صوف و تر و تمیزه
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 434 چ فانتزیااا بلع بلع :))))آرزو بر جوانان عیب نیست