2777
2789
عنوان

با هیجده سال سن حتی بوسه ساده هم نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 97 پست
دقیقا میگی دوست پسر ندارم فکر میکنن موقعیت نداشتم

آفرین، بست و محکم به اهدافت و درست تمرکز کن، انشالله به وقتش یکی که خودتو برا زندگی میخاد با عشق واقعی وارد سرنوشتت میشه، وگرنه در دوست پسر جز سو استفاده و ضربه روحی و روانی و... هیچی نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من با یکی تو محل کارم اکی شدم حرف زدیمدیشب زنگ زد فقط فکرش مسائل جن.سی بود منم زده شدمواقعا این ...

بابا الان دیگه مردها فقط دنبال سوراخن  ک بکنن تو.....ش😂

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
دوست نبودنهمکلاسی‌هام بودن

پس اهمیت نده 

باید جوابشونو با اعتماد به نفس میدادی 

که در شان من نیست با هرکسی و‌هرجایی به هرهدف زودگذر باشم برا خودم ارزش قائل هستم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

کل حرفاش همین چیزا بوددر حالی ک حضوری اینجور حرف نمیزد

دیدی حرف منم همین هس، پسرها دنبال چیز مفت هستن که رفع نیاز کنن و از راه مخ زنی و ادعای عشق وارد میشن، بعد که کارشون تموم شد میرن دنبال یه کیس تازه، آخرشم دنبال آفتاب مهتاب ندیده میرن برا ازدواج، اصلا گول نخور