2777
2789
عنوان

مجردان بالای 2️⃣5️⃣ سال بیایید

161 بازدید | 11 پست

برای فریز کردن تخمکاتون برنامه ندارید؟

من میخوام برم تخمکام فریز کنم معلوم نیست کی تصمیم به بارداری بگیرم شاید تا ۵۰ سالگی شرایط بچه داری نداشته باشم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه تا سن طبیعی برداری که حدودا 45 سالگی هست باردار نشم دیگه ژن هام باید حذف شه

من نه این ظلم رو به بچه هام نمیکنم که در سن 50 سالگی تازه براشون مادری کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من اگه تا سن طبیعی برداری که حدودا 45 سالگی هست باردار نشم دیگه ژن هام باید حذف شهمن نه این ظلم رو ب ...

حداقل ۵۰ سالگی مادر بالاسرش باشه بهتر از اینه که ۳۰ سالگی بدون مادر بزرگ شه

حداقل ۵۰ سالگی مادر بالاسرش باشه بهتر از اینه که ۳۰ سالگی بدون مادر بزرگ شه

چی؟

میگم من 50 سالگی به زور نمیخوام مادر بشم

تا 40 سالگی شدم که شدم. بعدش دیگه بچه نمیارم چون ظلم به اون بچه اس

مادر 50 ساله میخواد چیکار کنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چی؟میگم من 50 سالگی به زور نمیخوام مادر بشمتا 40 سالگی شدم که شدم. بعدش دیگه بچه نمیارم چون ظلم به ا ...

یعنی بچه بدون مادر و زیردست دایه بزرگ بشه و هفته تا هفته ماه تا ماه مامانشو نبینه بهتر از اینه که مادرش بزرگش کنه؟