2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 22958 بازدید | 302 پست
اسی خانواده شوهرمنم دست کمی از مال شما ندارن سری اخرم یه سیلی از خواهرشوهرم خوردم خیلی بی صفت هستند ...

واااااا واااا من عرضه نداشتن و ندارم بمن سیلی بزنت تا خاندانشو نابود کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله درسته،ماالان صدبار قهر اشتی کردیم اخرشم قطع رابطه،وقتی سم خالص هستن ودارن زندگیتو نابود میکنن رف ...

منم کلی اذیت شدم مریض شدم ولی خب نمی‌دونم کار درستیه یا نه 

باز باید صبر کنم پوستم کلفت تر بشه بسازم یا فکر آرامش روانم باشم 

عزیزم این شوهرت که باعث شده اینجور بهت بی احترامی بشه 

مشخصه اون طور به این روز انداخته 

کمی از خشمت کم کن ،سعی کن ایقد که دور خانواده همسر حساس شدی بیشتر روی شوهرت کار کن که باعث بانیش اونه 

خواهر ما هم در حد شما مشکلات داشتیم 

اختلاف داشتیم 

بعداز کلی زمان که گذشت فهمیدم هرچقدر باخانواده همسر دوری کنی همونقدر از زندگیتون همسرت دور میشی من اصلامخالف کسانی هستم که میگن قطع ارتباط کنید باخانواده شوهر عزیزم من در حد شما مشکلاتی داشتم اما هیچی تهش نیست تا زمانی که همسرتون کنارتون وپا به پاتون قدم بر نداره شما قهرم باشین اونا باز به شما بی احترامی میکنن ،سعی کنید چون سال‌های اویل ازدواج هستش کم تجربه وخام همه زوجین دو چند سال اول دارن ،ماهم اینجور بودیم به نظرم بیشتر روی رفتار شوهرت و اینکه اون چرا تو رو اینجوری بد به خانواده اش معرفی کرده کار کنی 

با شوهرت کاری نداشته باش اونا خانوادشن هیچوقت نمیتونه ازونا بگذره 

ولی خودت اختیار خودت رو داری 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خب تا کی میخواین قطع رابطه باشید ؟ بچه هاتون نمیگن عمه و عمو شون کین و کجان؟ همسرتون چی ؟؟؟ من خودم ...

عمو و عمه کیلویی چند . سلامت روان بچه مهمتر است تا شناسایی عمه و عمویی که مفتش گرونه