جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بعد سقط عادیه این حال چون جنین از بدن خارج شده داره هورمونات بارداریت از دست میدی و کم میشه بدنت نتونسته هنوز بپذیره این موضوع رو هی دلت میخواد باردار باشی سخت نگیر خداروشکر که هفته پایین بودی
خدانکنه عزیزم.دعا کن خدا اگر صلاح بدونه بازم بهت بده الان موقعیه که دعات گیراست،میتونم ازتون بخوام برام برا فرزندم دعا کنید خدا نظر به زندگیم بندازه همسرم متعهد و وفادار و خوب بشه۰ دل من و بچم شاد بشه رنگ خوشی ببینیم
چرا عزیزم قبول کن بچه شیرینه به شرطی که رفتار با بچه رو بلد باشی نه اینکه عقده واعصاب خرابی رو سر بچ ...
اره ولی من تنهاییمو انگار دوسدارم وضع مالیمون خیلی خوبه یعنی ده تا بچه هم داشته باشیم شوهرم میتونه آینده رو تضمین کنه ولی نمیتونم تصمیم بگیرم .از شلوغی و مسئولیت زیاد بدم میاد با خودم میگم فقط یکبار زنده ام چشم بهم بزنم پیرمیشم چرا جوونیم برا بزرگ کردن بچه از بین ببرم😐
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی